Roekeloos (e-Book)

Prijs € 5,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Victoria Dahl

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Girls' Night Out: sexy feelgood over de vriendinnen Sophie, Isabelle en Veronica. Elke zondag zien ze elkaar om te borrelen, te eten en bij te kletsen – maar vooral ook om hun dates te bespreken!Deel 3Na vier jaar in de Big Apple moet Veronica Chandler toegeven dat het daar lang niet zo spannend is als ze hoopte en keert ze terug naar Jackson Hole. Daar vindt ze een baan bij de krant, als schrijfster van een rubriek over relatieproblemen. Binnen de kortste tijd is Lieve Veronica een doorslaand succes. Weten de lezers veel dat ze alles uit haar duim zuigt en zelf nauwelijks verstand van zaken heeft...Voordat hij het familiebedrijf in New York overneemt, heeft Gabe MacKenzie zichzelf een jaar gegeven om te doen wat hij het liefst doet: bergbeklimmen. En daarvoor bestaat geen betere plek dan Jackson Hole! Wanneer hij daar ook nog de leuke Veronica ontmoet, weet hij helemaal zeker dat hij zijn tijd wel doorkomt. Hij ziet meteen dat ze op liefdesgebied niet zo ervaren is als ze doet voorkomen, en hij wil haar best een beetje… bijspijkeren. Maar hoe meer tijd hij met haar doorbrengt, hoe lastiger het wordt haar te vertellen dat hij niet in Jackson Hole kan blijven – en dat terwijl zij weigert weer naar New York te gaan!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Victoria Dahl
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402572674
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2024
Bestandsgrootte
1377246 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
241

Beschrijving

Girls' Night Out: sexy feelgood over de vriendinnen Sophie, Isabelle en Veronica. Elke zondag zien ze elkaar om te borrelen, te eten en bij te kletsen – maar vooral ook om hun dates te bespreken!

Deel 3
Na vier jaar in de Big Apple moet Veronica Chandler toegeven dat het daar lang niet zo spannend is als ze hoopte en keert ze terug naar Jackson Hole. Daar vindt ze een baan bij de krant, als schrijfster van een rubriek over relatieproblemen. Binnen de kortste tijd is Lieve Veronica een doorslaand succes. Weten de lezers veel dat ze alles uit haar duim zuigt en zelf nauwelijks verstand van zaken heeft...

Voordat hij het familiebedrijf in New York overneemt, heeft Gabe MacKenzie zichzelf een jaar gegeven om te doen wat hij het liefst doet: bergbeklimmen. En daarvoor bestaat geen betere plek dan Jackson Hole! Wanneer hij daar ook nog de leuke Veronica ontmoet, weet hij helemaal zeker dat hij zijn tijd wel doorkomt. Hij ziet meteen dat ze op liefdesgebied niet zo ervaren is als ze doet voorkomen, en hij wil haar best een beetje… bijspijkeren. Maar hoe meer tijd hij met haar doorbrengt, hoe lastiger het wordt haar te vertellen dat hij niet in Jackson Hole kan blijven – en dat terwijl zij weigert weer naar New York te gaan!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Victoria Dahl
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402572674
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2024
Bestandsgrootte
1377246 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
241