ROCK (e-Book)

Waarom rock de beste muziek van de 20e eeuw is

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Flip Vuijsje

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Rock is de grootste culturele verworvenheid van de twintigste eeuw, vindt muziekkenner Flip Vuijsje. Vanaf begin jaren zestig ontstond in nog geen twee decennia een nieuwe, gitaar gedreven muziek die de harten van een complete generatie veroverde. Van vroege pioniers als The Beatles, The Rolling Stones en The Who tot The Eagles, ac/dc en Bruce Springsteen werd rockmuziek een blijvende verrijking van onze cultuur. Maar hoe kon in zo'n korte tijd zo veel en zulke goede muziek gemaakt worden? Wat zijn de eigenschappen die rockmuziek zo bijzonder maken? Dit unieke boek, vol aansprekende feiten, anekdotes en verhalen, geeft voor het eerst antwoord op deze vragen. rock is een fascinerende zoektocht naar de oorsprong, essentie en betekenis van rock; naar wat rock eigenlijk is.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Flip Vuijsje
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046823200
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2020
Bestandsgrootte
1465601 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
211

Beschrijving

Rock is de grootste culturele verworvenheid van de twintigste eeuw, vindt muziekkenner Flip Vuijsje. Vanaf begin jaren zestig ontstond in nog geen twee decennia een nieuwe, gitaar gedreven muziek die de harten van een complete generatie veroverde. Van vroege pioniers als The Beatles, The Rolling Stones en The Who tot The Eagles, ac/dc en Bruce Springsteen werd rockmuziek een blijvende verrijking van onze cultuur.
Maar hoe kon in zo'n korte tijd zo veel en zulke goede muziek gemaakt worden? Wat zijn de eigenschappen die rockmuziek zo bijzonder maken? Dit unieke boek, vol aansprekende feiten, anekdotes en verhalen, geeft voor het eerst antwoord op deze vragen. rock is een fascinerende zoektocht naar de oorsprong, essentie en betekenis van rock; naar wat rock eigenlijk is.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Flip Vuijsje
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046823200
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2020
Bestandsgrootte
1465601 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
211