Ridder zonder hart (e-Book)

Prijs € 7,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Cornelia Funke

EPUB met digitaal watermerk | April 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Jon heeft het moeilijk. Omdat hij niet met zijn stiefvader overweg kan wordt hij naar een kostschool gestuurd. En dan verschijnen op een nacht ook nog vier geesten van middeleeuwse ruiters onder zijn raam. Ze kondigen aan niet te zullen rusten voor ze hem hebben vermoord. Jon is doodsbang, want hoe kun je het opnemen tegen geesten? De enige die Jons verhaal serieus neemt is Ella, die bij hem op school zit. Ze stelt voor de geest van Willem Langzwaard om hulp te vragen. Deze ridder is begraven in de kathedraal en heeft gezworen iedereen te helpen die in nood verkeert. Samen met Ella laat Jon zich â s avonds insluiten in de kathedraal. Zal ridder Langzwaard werkelijk verschijnen en kan hij Jon helpen?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Cornelia Funke
Uitgever
Querido
ISBN
9789045113951
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2012
Bestandsgrootte
712457 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

Jon heeft het moeilijk. Omdat hij niet met zijn stiefvader overweg kan wordt hij naar een kostschool gestuurd. En dan verschijnen op een nacht ook nog vier geesten van middeleeuwse ruiters onder zijn raam. Ze kondigen aan niet te zullen rusten voor ze hem hebben vermoord. Jon is doodsbang, want hoe kun je het opnemen tegen geesten?
De enige die Jons verhaal serieus neemt is Ella, die bij hem op school zit. Ze stelt voor de geest van Willem Langzwaard om hulp te vragen. Deze ridder is begraven in de kathedraal en heeft gezworen iedereen te helpen die in nood verkeert.
Samen met Ella laat Jon zich â s avonds insluiten in de kathedraal. Zal ridder Langzwaard werkelijk verschijnen en kan hij Jon helpen?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Cornelia Funke
Uitgever
Querido
ISBN
9789045113951
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2012
Bestandsgrootte
712457 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208