Revisor 31 (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Diverse auteurs

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe voer ik vreedzaam oorlog? Hoe vind ik een bevolking? Of een bondgenoot? Hoe bereken ik de waarde van mijn valuta? Hoe ga ik corruptie tegen als ik de enige inwoner ben? Dit nummer van De Revisor gaat over landen die niet bestaan. Landen die beweren onafhankelijk te zijn, maar niet als zodanig worden erkend of serieus genomen, zogeheten micronaties (niet te verwarren met ministaten of niet-erkende staten). Overal ter wereld zijn er mensen die het heft in eigen hand nemen – ze stichten uit onvrede, bewijsdrang, nieuwsgierigheid of hobbyisme hun eigen land. Dat levert tragische, hilarische en interessante verhalen op, maar ook veel vragen. Dit nummer zoeken we die verhalen en vragen op. We gaan naar EuroStaete, ontvangen een g-g-gelukszoeker uit The Kingdom of Lovely, begeven ons in een studentenkamer die betwist gebied is geworden, denken na over het kosmische Raam, zoeken Tavolara op Langswater, engageren ons met het Groothertogdom Flandrensis en duiken in een Natie voor het verdwijnen. Nieuwe staten, nieuwe staatshoofden, nieuwe onderdanen. Wees welkom!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Diverse auteurs
Uitgever
Querido
ISBN
9789021468273
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2022
Bestandsgrootte
1893964 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Beschrijving

Hoe voer ik vreedzaam oorlog?
Hoe vind ik een bevolking? Of een bondgenoot?
Hoe bereken ik de waarde van mijn valuta?
Hoe ga ik corruptie tegen als ik de enige inwoner ben?

Dit nummer van De Revisor gaat over landen die niet bestaan. Landen die beweren onafhankelijk te zijn, maar niet als zodanig worden erkend of serieus genomen, zogeheten micronaties (niet te verwarren met ministaten of niet-erkende staten). Overal ter wereld zijn er mensen die het heft in eigen hand nemen – ze stichten uit onvrede, bewijsdrang, nieuwsgierigheid of hobbyisme hun eigen land. Dat levert tragische, hilarische en interessante verhalen op, maar ook veel vragen.

Dit nummer zoeken we die verhalen en vragen op. We gaan naar EuroStaete, ontvangen een g-g-gelukszoeker uit The Kingdom of Lovely, begeven ons in een studentenkamer die betwist gebied is geworden, denken na over het kosmische Raam, zoeken Tavolara op Langswater, engageren ons met het Groothertogdom Flandrensis en duiken in een Natie voor het verdwijnen. Nieuwe staten, nieuwe staatshoofden, nieuwe onderdanen. Wees welkom!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Diverse auteurs
Uitgever
Querido
ISBN
9789021468273
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2022
Bestandsgrootte
1893964 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80