Reveal: Robbie Williams (e-Book)

Onthullingen

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Chris Heath

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2017 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Meer dan twaalf jaar geleden publiceerden Robbie Williams en Chris Heath het lovend ontvangen boek Feel, over de weg naar roem van Robert P. Williams. Sinds die tijd heeft Robbie zes soloalbums gemaakt, zich weer aangesloten bij zijn oude band Take That en, naar aanleiding van zijn twaalfde nummer 1-album in het Verenigd Koninkrijk, een uitverkochte concertreeks gegeven in Wembley Stadium. Bestsellerauteur Chris Heath heeft voor Reveal jarenlang samengewerkt met Robbie Williams, om te komen tot een levendig en gedetailleerd verslag over de echte hoogte en dieptepunten in Robbies leven en carrière. Reveal is het ongecensureerde en aangrijpende portret waar duizenden fans jaren op gewacht hebben.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Chris Heath
Uitgever
VIP
ISBN
9789044976731
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2017
Bestandsgrootte
1989624 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
428

Beschrijving

Meer dan twaalf jaar geleden publiceerden Robbie Williams en Chris Heath het lovend ontvangen boek Feel, over de weg naar roem van Robert P. Williams. Sinds die tijd heeft Robbie zes soloalbums gemaakt, zich weer aangesloten bij zijn oude band Take That en, naar aanleiding van zijn twaalfde nummer 1-album in het Verenigd Koninkrijk, een uitverkochte concertreeks gegeven in Wembley Stadium.

Bestsellerauteur Chris Heath heeft voor Reveal jarenlang samengewerkt met Robbie Williams, om te komen tot een levendig en gedetailleerd verslag over de echte hoogte en dieptepunten in Robbies leven en carrière. Reveal is het ongecensureerde en aangrijpende portret waar duizenden fans jaren op gewacht hebben.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Chris Heath
Uitgever
VIP
ISBN
9789044976731
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2017
Bestandsgrootte
1989624 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
428