Relaxed zwanger (e-Book)

Wekelijkse oefeningen om fysiek en mentaal krachtig in jezwangerschap te staan

Prijs € 14,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Heleen Cool, Mama Baas

EPUB met digitaal watermerk | November 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een baby op komst! Eén van de meest ingrijpende levensveranderingen die iemand zich kan inbeelden. Wat te doen bij eventuele kwaaltjes of onzekerheden tijdens de zwangerschap? Hoe kan ik mijn lichaam voorbereiden op de bevalling? Zal het kindje gezond zijn? Gaan we dit wel kunnen? Duizenden vragen die leiden tot stress. Als kinesist en relaxatietherapeut, werkende in een praktijk gespecialiseerd in pre- en postnatale kinesitherapie, is Heleen Cool dagelijks bezig met oefeningen voor een relaxte zwangerschap. Bij haar tweede zwangerschap combineerde ze zelf beide opleidingen om zich te verdiepen in de invloed van stress op zwangerschap in combinatie met voldoende beweging. Ze vond tal van relaxatietechnieken, ademhalingsoefeningen en nog zoveel meer. In het praktische boek Relaxed Zwanger bundelt Heleen deze wetenschappelijk onderbouwde technieken, stuk voor stuk tot in detail uitgelegd, samen met meer informatie over de impact van een zwangerschap op het vrouwenlichaam. Met dit boek wordt Heleen Cool als het ware jouw kinesist aan huis, die week per week oefeningen voorlegt om je fysiek en mentaal goed te voelen tijdens jouw zwangerschap.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Heleen Cool, Mama Baas
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401496094
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2023
Bestandsgrootte
7294488 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Een baby op komst! Eén van de meest ingrijpende levensveranderingen die iemand zich kan inbeelden.

Wat te doen bij eventuele kwaaltjes of onzekerheden tijdens de zwangerschap? Hoe kan ik mijn lichaam voorbereiden op de bevalling? Zal het kindje gezond zijn? Gaan we dit wel kunnen? Duizenden vragen die leiden tot stress.

Als kinesist en relaxatietherapeut, werkende in een praktijk gespecialiseerd in pre- en postnatale kinesitherapie, is Heleen Cool dagelijks bezig met oefeningen voor een relaxte zwangerschap. Bij haar tweede zwangerschap combineerde ze zelf beide opleidingen om zich te verdiepen in de invloed van stress op zwangerschap in combinatie met voldoende beweging. Ze vond tal van relaxatietechnieken, ademhalingsoefeningen en nog zoveel meer.

In het praktische boek Relaxed Zwanger bundelt Heleen deze wetenschappelijk onderbouwde technieken, stuk voor stuk tot in detail uitgelegd, samen met meer informatie over de impact van een zwangerschap op het vrouwenlichaam. Met dit boek wordt Heleen Cool als het ware jouw kinesist aan huis, die week per week oefeningen voorlegt om je fysiek en mentaal goed te voelen tijdens jouw zwangerschap.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Heleen Cool, Mama Baas
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401496094
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2023
Bestandsgrootte
7294488 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192