Relatie APK (e-Book)

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Nynke Nijman

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Geef je relatie het onderhoud dat ze nodig heeft, met deze handige, bruikbare relatie-apk. In De relatie-apk helpt psycholoog/relatietherapeut drs. Nynke Nijman je het noodzakelijke onderhoud aan je relatie te plegen. De meeste mensen die zij in haar praktijk ziet, zijn ermee opgehouden om met elkaar in gesprek te gaan. In therapie gaan is dan voor veel mensen een laatste redmiddel. Nynke vindt dat we onze relatie moeten zien als iets wat continu onderhoud nodig heeft, zodat we veel relationele problemen voor kunnen blijven. Elk thema in een relatie – seks, communicatie, kinderen, schoonfamilie – komt aan bod en je krijgt concrete tips, praktijkvoorbeelden en vooral manieren mee om weer naar elkaar te leren luisteren, elkaar te begrijpen én elkaar lief te hebben.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nynke Nijman
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044978544
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2020
Bestandsgrootte
543384 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Geef je relatie het onderhoud dat ze nodig heeft, met deze handige, bruikbare relatie-apk.
In De relatie-apk helpt psycholoog/relatietherapeut drs. Nynke Nijman je het noodzakelijke onderhoud aan je relatie te plegen.
De meeste mensen die zij in haar praktijk ziet, zijn ermee opgehouden om met elkaar in gesprek te gaan. In therapie gaan is dan voor veel mensen een laatste redmiddel.
Nynke vindt dat we onze relatie moeten zien als iets wat continu onderhoud nodig heeft, zodat we veel relationele problemen voor kunnen blijven.
Elk thema in een relatie – seks, communicatie, kinderen, schoonfamilie – komt aan bod en je krijgt concrete tips, praktijkvoorbeelden en vooral manieren mee om weer naar elkaar te leren luisteren, elkaar te begrijpen én elkaar lief te hebben.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nynke Nijman
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044978544
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2020
Bestandsgrootte
543384 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256