Reiki De tweede graad

handboek voor het werken met tweedegraads-Reiki

Prijs € 4,50

Uitverkocht

E. Warnecke

Paperback | Januari 1997 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Reiki - de tweede graad' werd al meteen na verschijning in 1997 als standaardwerk gebruikt voor het leren van tweede-graad Reiki op cursussen, naast 'Reiki - heel jezelf en anderen'. Het is bedoeld voor iedereen die al een cursus Reiki eerste graad gevolgd heeft, en zich verder wil ontwikkelen op dit pad.Het belangrijkste kenmerk van de tweede graad is het behandelen op afstand.In dit boek beschrijft Reiki-meester Eckart Warnecke zowel de grondslagen en technieken van tweede-graads Reiki, als een groot aantal praktische toepassingsmogelijkheden. Enkele daarvan zijn:- het gebruik en de functie van de symbolen- het gebruik van Reiki II ter verbetering van relaties- het oplossen van innerlijke blokkades- het gebruik van Reiki II bij het behandelen van kanker- het gebruik van Reiki II bij metale herprogrammering- reiniging van woonruimtes- Reiki-douches, enz., enz.Zevende druk met nieuwe omslagEckart Warnecke is reeds jarenlang werkzaam als Reiki-meester. Hij verbindt ideeen uit de psychologie, psychotherapie en Mentale Training met elkaar tot een harmonisch geheel bij zijn werkzaamheden in een Reikicentrum.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
E. Warnecke
Uitgever
Panta Rhei
ISBN
9789073207745
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 1997
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

'Reiki - de tweede graad' werd al meteen na verschijning in 1997 als standaardwerk gebruikt voor het leren van tweede-graad Reiki op cursussen, naast 'Reiki - heel jezelf en anderen'. Het is bedoeld voor iedereen die al een cursus Reiki eerste graad gevolgd heeft, en zich verder wil ontwikkelen op dit pad.
Het belangrijkste kenmerk van de tweede graad is het behandelen op afstand.
In dit boek beschrijft Reiki-meester Eckart Warnecke zowel de grondslagen en technieken van tweede-graads Reiki, als een groot aantal praktische toepassingsmogelijkheden. Enkele daarvan zijn:

- het gebruik en de functie van de symbolen
- het gebruik van Reiki II ter verbetering van relaties
- het oplossen van innerlijke blokkades
- het gebruik van Reiki II bij het behandelen van kanker
- het gebruik van Reiki II bij metale herprogrammering
- reiniging van woonruimtes
- Reiki-douches, enz., enz.

Zevende druk met nieuwe omslag

Eckart Warnecke is reeds jarenlang werkzaam als Reiki-meester. Hij verbindt ideeen uit de psychologie, psychotherapie en Mentale Training met elkaar tot een harmonisch geheel bij zijn werkzaamheden in een Reikicentrum.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
E. Warnecke
Uitgever
Panta Rhei
ISBN
9789073207745
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 1997
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig