Recht voor in bed, op het toilet of in bad

Prijs € 9,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Rob Steenhoek

Hardback | November 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Recht voor in bed, op het toilet of in bad passeren alle vormen van het recht de revue, zodat je je kennis van het recht kunt opfrissen en/of vergroten waar en wanneer je maar wilt.In Recht voor in bed, op het toilet of in bad komt onder meer aan bod:- de werking van het recht- de democratische rechtsstaat- de grondwet- de mensenrechten- de Nederlandse rechtspraak- civiel recht- bestuursrecht- erfrecht- strafrecht- rechtsinstellingenBovendien wordt in Recht voor in bed, op het toilet of in bad de gang van een rechtszaak toegelicht, inclusief de rollen van de betrokken hoofdrolspelers: het OM, de rechter-commissaris, de advocaat, de verdachte, het slachtoffer, de getuigen, de deskundigen en de strafrechter. Aansluitend komt ook nog het Hoger Beroep ter sprake. Door het boek heen wordt er aandacht besteed aan een aantal uitzonderlijke rechtszaken, grote schandalen en 'grappige' zaken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rob Steenhoek
Uitgever
Voor in bed, op het toilet of in bad
ISBN
9789045314099
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

In Recht voor in bed, op het toilet of in bad passeren alle vormen van het recht de revue, zodat je je kennis van het recht kunt opfrissen en/of vergroten waar en wanneer je maar wilt.

In Recht voor in bed, op het toilet of in bad komt onder meer aan bod:
- de werking van het recht
- de democratische rechtsstaat
- de grondwet
- de mensenrechten
- de Nederlandse rechtspraak
- civiel recht
- bestuursrecht
- erfrecht
- strafrecht
- rechtsinstellingen

Bovendien wordt in Recht voor in bed, op het toilet of in bad de gang van een rechtszaak toegelicht, inclusief de rollen van de betrokken hoofdrolspelers: het OM, de rechter-commissaris, de advocaat, de verdachte, het slachtoffer, de getuigen, de deskundigen en de strafrechter. Aansluitend komt ook nog het Hoger Beroep ter sprake.
Door het boek heen wordt er aandacht besteed aan een aantal uitzonderlijke rechtszaken, grote schandalen en 'grappige' zaken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rob Steenhoek
Uitgever
Voor in bed, op het toilet of in bad
ISBN
9789045314099
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160