Rebus (e-Book)

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Pieter Aspe

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een oude man krijgt een hartinfarct in de kerk van het Brugse Begijnhof terwijl hij een non bedreigt met een pistool. Van In stelt een onderzoek in, maar de zaak blijft zonder ge-volg doordat het slachtoffer geen klacht wil indienen tegen haar be-lager. Enkele dagen later treft de eigenaar van de Lucifernum, een diabolische bar in de Brugse binnenstad, een vreselijk verminkt lijk aan in de toiletten. Het spoor leidt al vlug naar een geheimzinnig ge-nootschap dat zich de Gezellen van de Brugse Beer noemt. Van In en Versavel raken verwikkeld in een kluwen van intriges. Welke rol speelt het zestiende-eeuwse schilderij De Zeven Wonderen van Brugge van Pieter Claeissins de Oude dat in het Begijnhof wordt bewaard? En bestaat de schat van Karel de Goede echt? De Gezellen van de Brugse Beer geven hun geheimen beetje bij beetje prijs. Of is dat maar schijn en moet Van In de oplossing ergens anders zoeken?PIETER ASPE, meestgelezen misdaadauteur in Vlaanderen en Nederland, debuteerde in 1995 met Het vierkant van de wraak, zijn allereerste 'Van In'. Het was de start van zijn indrukwekkende en hartveroverende reeks, die met Rebus aan de twintigste aflevering toe is.De beste thrillers die de jongste jaren in Vlaanderen verschenen zijn.' -HUMO

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Pieter Aspe
Uitgever
Manteau thriller
ISBN
9789460410352
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
954547 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

Een oude man krijgt een hartinfarct in de kerk van het Brugse Begijnhof terwijl hij een non bedreigt met een pistool. Van In stelt een onderzoek in, maar de zaak blijft zonder ge-volg doordat het slachtoffer geen klacht wil indienen tegen haar be-lager. Enkele dagen later treft de eigenaar van de Lucifernum, een diabolische bar in de Brugse binnenstad, een vreselijk verminkt lijk aan in de toiletten. Het spoor leidt al vlug naar een geheimzinnig ge-nootschap dat zich de Gezellen van de Brugse Beer noemt. Van In en Versavel raken verwikkeld in een kluwen van intriges. Welke rol speelt het zestiende-eeuwse schilderij De Zeven Wonderen van Brugge van Pieter Claeissins de Oude dat in het Begijnhof wordt bewaard? En bestaat de schat van Karel de Goede echt? De Gezellen van de Brugse Beer geven hun geheimen beetje bij beetje prijs. Of is dat maar schijn en moet Van In de oplossing ergens anders zoeken?
PIETER ASPE, meestgelezen misdaadauteur in Vlaanderen en Nederland, debuteerde in 1995 met Het vierkant van de wraak, zijn allereerste 'Van In'. Het was de start van zijn indrukwekkende en hartveroverende reeks, die met Rebus aan de twintigste aflevering toe is.
De beste thrillers die de jongste jaren in Vlaanderen verschenen zijn.' -HUMO

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Pieter Aspe
Uitgever
Manteau thriller
ISBN
9789460410352
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
954547 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304