Rake klappen (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Luke Wordley

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In ‘Rake klappen’ van Luke Wordley komt een straatjongen terecht in de boksring. Sam Pennington is al vaak van school gestuurd en zijn moeder weet niet wat ze met hem aan moet. Zelf verliest ze zich in de drank en aangezien Sam geen vader meer heeft, is hij op zichzelf aangewezen. Na een gevecht op straat wordt hij naar een boksschool gebracht om te leren omgaan met zijn woede. Sam blijkt een natuurtalent. Hij wint veel wedstrijden en zijn trainer Jerry is bijzonder in zijn nopjes. Jerry worstelt ondertussen erg met zijn geloof in God en zijn eigen wil. Hij verliest uit het oog wat echt belangrijk is en fixeert zich maar op een ding: Sam moet de allerbeste worden. Maar dan lijkt Sam de ‘woede’ die hij nodig heeft om te vechten, kwijt te zijn...‘Rake klappen’ is een aanrader voor alle mannen en vrouwen die eens wat anders willen lezen dan een thriller.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Luke Wordley
Uitgever
Kok
ISBN
9789043524490
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2015
Bestandsgrootte
596002 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
275

Beschrijving

In ‘Rake klappen’ van Luke Wordley komt een straatjongen terecht in de boksring.
Sam Pennington is al vaak van school gestuurd en zijn moeder weet niet wat ze met hem aan moet. Zelf verliest ze zich in de drank en aangezien Sam geen vader meer heeft, is hij op zichzelf aangewezen. Na een gevecht op straat wordt hij naar een boksschool gebracht om te leren omgaan met zijn woede.
Sam blijkt een natuurtalent. Hij wint veel wedstrijden en zijn trainer Jerry is bijzonder in zijn nopjes. Jerry worstelt ondertussen erg met zijn geloof in God en zijn eigen wil. Hij verliest uit het oog wat echt belangrijk is en fixeert zich maar op een ding: Sam moet de allerbeste worden. Maar dan lijkt Sam de ‘woede’ die hij nodig heeft om te vechten, kwijt te zijn...
‘Rake klappen’ is een aanrader voor alle mannen en vrouwen die eens wat anders willen lezen dan een thriller.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Luke Wordley
Uitgever
Kok
ISBN
9789043524490
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2015
Bestandsgrootte
596002 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
275