R.I.P. (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Yrsa Sigurdardottir

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een tienermeisje wordt op afschuwelijke wijze aangevallen in de bioscoop waar ze werkt. Even later ontvangen haar vrienden via Snapchat filmpjes waarop ze doodsbang om vergeving smeekt. Als haar dode lichaam eindelijk wordt gevonden, is het gemerkt met een '2'. Een tienerjongen wordt enkele dagen daarna op gelijke wijze omgebracht. Zijn levenloze lichaam is voorzien van een '3'. Politiecommissaris Huldar wordt op het moordonderzoek gezet. Hij moet daarbij opnieuw samenwerken met Freyja, die wordt opgeroepen om de pubers te ondervragen. Samen gaan ze op zoek naar lichaam nummer '1', dat hopelijk meer licht op de zaak zal werpen. Freyja is ervan overtuigd dat de moordenaar het slachtoffer is geweest van pesterijen, en nu wraak neemt. Zoals ze dat ooit zelf ook wilde doen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Yrsa Sigurdardottir
Uitgever
Cargo
ISBN
9789403178905
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2020
Bestandsgrootte
1082471 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
448

Beschrijving

Een tienermeisje wordt op afschuwelijke wijze aangevallen in de bioscoop waar ze werkt. Even later ontvangen haar vrienden via Snapchat filmpjes waarop ze doodsbang om vergeving smeekt. Als haar dode lichaam eindelijk wordt gevonden, is het gemerkt met een '2'. Een tienerjongen wordt enkele dagen daarna op gelijke wijze omgebracht. Zijn levenloze lichaam is voorzien van een '3'.
Politiecommissaris Huldar wordt op het moordonderzoek gezet. Hij moet daarbij opnieuw samenwerken met Freyja, die wordt opgeroepen om de pubers te ondervragen. Samen gaan ze op zoek naar lichaam nummer '1', dat hopelijk meer licht op de zaak zal werpen. Freyja is ervan overtuigd dat de moordenaar het slachtoffer is geweest van pesterijen, en nu wraak neemt. Zoals ze dat ooit zelf ook wilde doen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Yrsa Sigurdardottir
Uitgever
Cargo
ISBN
9789403178905
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2020
Bestandsgrootte
1082471 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
448