Pure wraak of echte passie? (e-Book)

Prijs € 4,49
Download direct dit e-Book

Louise Fuller

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Oude hartstocht roest niet…Tycoon Gabriel Silva heeft het Dove nooit vergeven dat ze hem ooit afwees. Eindelijk ziet hij zijn kans schoon om wraak te nemen. Hij huurt haar in als advocaat om een belangrijke overname te begeleiden. Nu moet ze precies doen wat hij zegt, en kan hij háár na een tijdje de deur wijzen. Dan stapt ze zijn kantoor binnen, mooier dan ooit, en is hij totaal in de war…Dove wil eigenlijk niets meer met Gabriel te maken hebben – hij heeft haar destijds zomaar verlaten. Maar het voortbestaan van haar advocatenkantoor hangt af van deze opdracht. Tegen haar zin stemt ze toe, vastbesloten om het zakelijk te houden. Bij de eerste ontmoeting merkt ze echter al dat ze zich nog onherroepelijk tot hem aangetrokken voelt. Ze wil hem kussen, zijn sterke armen om zich heen voelen. Maar dat kan toch niet?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Louise Fuller
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402564631
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2023
Bestandsgrootte
675146 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
117

Beschrijving

Oude hartstocht roest niet…

Tycoon Gabriel Silva heeft het Dove nooit vergeven dat ze hem ooit afwees. Eindelijk ziet hij zijn kans schoon om wraak te nemen. Hij huurt haar in als advocaat om een belangrijke overname te begeleiden. Nu moet ze precies doen wat hij zegt, en kan hij háár na een tijdje de deur wijzen. Dan stapt ze zijn kantoor binnen, mooier dan ooit, en is hij totaal in de war…

Dove wil eigenlijk niets meer met Gabriel te maken hebben – hij heeft haar destijds zomaar verlaten. Maar het voortbestaan van haar advocatenkantoor hangt af van deze opdracht. Tegen haar zin stemt ze toe, vastbesloten om het zakelijk te houden. Bij de eerste ontmoeting merkt ze echter al dat ze zich nog onherroepelijk tot hem aangetrokken voelt. Ze wil hem kussen, zijn sterke armen om zich heen voelen. Maar dat kan toch niet?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Louise Fuller
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402564631
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2023
Bestandsgrootte
675146 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
117