Pruisisch blauw (e-Book)

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Philip Kerr

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Philip Kerr staat op eenzame hoogte met John le Carré Historische thriller van topklasse waarin het privéverblijf van Hitler centraal staat 1956 Bernie Gunther is op de vlucht. Erich Mielke, hoofd van de Oost-Duitse Stasi, had hem opgedragen een kennis te vergiftigen, maar zijn geweten heeft het gewonnen van zijn missie. Nu moet hij Mielke telkens een stap voor zijn om in leven te blijven. De man die hem moet binnenbrengen is een ex-collega en Bernie moet automatisch denken aan de laatste klus die ze samen hebben geklaard. In 1939 werden ze door Reinhard Heydrich op Hitlers verblijf de Berghof ontboden om een moord op te lossen. Als de Führer erachter zou komen dat zijn huis een plaats delict was, zouden de consequenties levensgroot zijn. Hoewel er meerdere landen en zeventien jaar zitten tussen de moord in de Berghof en zijn huidige hachelijke situatie, leiden de twee situaties tot misschien wel Bernies vreemdste lotgevallen tot nu toe. Want Bernie zal moeten erkennen dat hij nog ongedane zaken heeft in zijn vaderland.De pers over de boeken van Philip Kerr: ‘Het historische perspectief, gecombineerd met de altijd heerlijk fulminerende Bernie Gunther en de excellente stijl van Kerr maken zijn boeken zo goed.’ Het Parool‘Terecht de hemel in geprezen.’ de Volkskrant‘Kerr stijgt in de Gunther-reeks ver boven de gemiddelde thrillerschrijver uit.’ VN Detective en Thrillergids‘Philip Kerr schrijft de beste crimeboeken ter wereld.’ The Daily Beast

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Philip Kerr
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402308471
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2017
Bestandsgrootte
2108271 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Philip Kerr staat op eenzame hoogte met John le Carré

Historische thriller van topklasse waarin het privéverblijf van Hitler centraal staat

1956 Bernie Gunther is op de vlucht. Erich Mielke, hoofd van de Oost-Duitse Stasi, had hem opgedragen een kennis te vergiftigen, maar zijn geweten heeft het gewonnen van zijn missie. Nu moet hij Mielke telkens een stap voor zijn om in leven te blijven. De man die hem moet binnenbrengen is een ex-collega en Bernie moet automatisch denken aan de laatste klus die ze samen hebben geklaard.

In 1939 werden ze door Reinhard Heydrich op Hitlers verblijf de Berghof ontboden om een moord op te lossen. Als de Führer erachter zou komen dat zijn huis een plaats delict was, zouden de consequenties levensgroot zijn.

Hoewel er meerdere landen en zeventien jaar zitten tussen de moord in de Berghof en zijn huidige hachelijke situatie, leiden de twee situaties tot misschien wel Bernies vreemdste lotgevallen tot nu toe. Want Bernie zal moeten erkennen dat hij nog ongedane zaken heeft in zijn vaderland.


De pers over de boeken van Philip Kerr:

‘Het historische perspectief, gecombineerd met de altijd heerlijk fulminerende Bernie Gunther en de excellente stijl van Kerr maken zijn boeken zo goed.’ Het Parool

‘Terecht de hemel in geprezen.’ de Volkskrant

‘Kerr stijgt in de Gunther-reeks ver boven de gemiddelde thrillerschrijver uit.’ VN Detective en Thrillergids

‘Philip Kerr schrijft de beste crimeboeken ter wereld.’ The Daily Beast

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Philip Kerr
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402308471
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2017
Bestandsgrootte
2108271 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig