Protestantse bronnen over God

Prijs € 11,90

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Paperback | Januari 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze bundel verschijnt naar aanleiding van de pastorale handreiking Spreken over God van de generale synode van de Protestantse Kerk in Nederland.Vijf protestantse theologen belichten verschillende thema’s in het gesprek over God: Godsbeelden in het Oude en Nieuwe Testament, spreken over God in de gereformeerde en de lutherse traditie, en de ontwikkeling van Godsbeelden in de moderne theologie tot op vandaag.Aan dit boek werkten mee: prof. dr. K. Spronk, prof. dr. R. Roukema, dr. G.H. Borger-Koetsier, prof. dr. M. Matthias, dr. R.H. Reeling Brouwer.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Boekencentrum
ISBN
9789023925545
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
84

Beschrijving

Deze bundel verschijnt naar aanleiding van de pastorale handreiking Spreken over God van de generale synode van de Protestantse Kerk in Nederland.

Vijf protestantse theologen belichten verschillende thema’s in het gesprek over God: Godsbeelden in het Oude en Nieuwe Testament, spreken over God in de gereformeerde en de lutherse traditie, en de ontwikkeling van Godsbeelden in de moderne theologie tot op vandaag.

Aan dit boek werkten mee: prof. dr. K. Spronk, prof. dr. R. Roukema, dr. G.H. Borger-Koetsier, prof. dr. M. Matthias, dr. R.H. Reeling Brouwer.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Boekencentrum
ISBN
9789023925545
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
84