Probleemstelling voor een onderzoek (e-Book)

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Piet Verschuren

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het standaardwerk voor wetenschappelijk onderzoek   Goed onderzoek begint bij een duidelijke probleemstelling. De juiste vraagstelling geeft richting aan het onderzoek, bespaart tijd en voorkomt vaagheid. Verschuren onderkent het belang van deze cruciale onderzoeksfase en zet helder uiteen hoe je tot een adequate probleemstelling kunt komen. De delen I en III bevatten de essentie van een probleemstelling. Zij die verdieping willen, gebruiken daarnaast deel II van deze studie.   Piet Verschuren is emeritus hoogleraar van de Faculteit Managementwetenschappen van de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij heeft zeer ruime ervaring in de uitvoering en begeleiding van wetenschappelijk theoriegericht en praktijkgericht onderzoek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Piet Verschuren
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000319893
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2012
Bestandsgrootte
3386192 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

Het standaardwerk voor wetenschappelijk onderzoek

 

Goed onderzoek begint bij een duidelijke probleemstelling. De juiste vraagstelling geeft richting aan het onderzoek, bespaart tijd en voorkomt vaagheid. Verschuren onderkent het belang van deze cruciale onderzoeksfase en zet helder uiteen hoe je tot een adequate probleemstelling kunt komen. De delen I en III bevatten de essentie van een probleemstelling. Zij die verdieping willen, gebruiken daarnaast deel II van deze studie.

 

Piet Verschuren is emeritus hoogleraar van de Faculteit Managementwetenschappen van de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij heeft zeer ruime ervaring in de uitvoering en begeleiding van wetenschappelijk theoriegericht en praktijkgericht onderzoek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Piet Verschuren
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000319893
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2012
Bestandsgrootte
3386192 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304