Prinses Bari (e-Book)

Prijs € 10,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Hwang Sok-yong

EPUB met digitaal watermerk | April 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een leven op drift Bari is door haar grootmoeder vernoemd naar een prinses uit een Koreaanse legende. Gekweld door honger en gescheiden van haar familie vlucht Bari van Noord-Korea naar China, om vervolgens de oceaan over te steken in het ruim van een vrachtschip. Na een helse tocht arriveert ze in Londen, in een multiculturele mix van religies en talen. In Londen vindt Bari clandestien werk als masseuse. Ze heelt niet alleen het lichaam maar ook de ziel. Van haar grootmoeder heeft ze de gave geërfd om de pijn en dromen van anderen te lezen. Ze zoekt haar weg te midden van immigranten, vindt liefde op een onverwachte plek en wordt door diverse tegenslagen tot het uiterste gedreven. In deze aangrijpende roman, die in vele landen werd vertaald, vervlecht Hwang Sok-yong een oude mythe met de grimmige realiteit van onze wereld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hwang Sok-yong
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029505840
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2016
Bestandsgrootte
1190677 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
178

Beschrijving

Een leven op drift

Bari is door haar grootmoeder vernoemd naar een prinses uit een Koreaanse legende. Gekweld door honger en gescheiden van haar familie vlucht Bari van Noord-Korea naar China, om vervolgens de oceaan over te steken in het ruim van een vrachtschip. Na een helse tocht arriveert ze in Londen, in een multiculturele mix van religies en talen.
In Londen vindt Bari clandestien werk als masseuse. Ze heelt niet alleen het lichaam maar ook de ziel. Van haar grootmoeder heeft ze de gave geërfd om de pijn en dromen van anderen te lezen. Ze zoekt haar weg te midden van immigranten, vindt liefde op een onverwachte plek en wordt door diverse tegenslagen tot het uiterste gedreven.
In deze aangrijpende roman, die in vele landen werd vertaald, vervlecht Hwang Sok-yong een oude mythe met de grimmige realiteit van onze wereld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hwang Sok-yong
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029505840
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2016
Bestandsgrootte
1190677 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
178