Prince

Prijs € 10,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Matt Thorne

Paperback | November 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De meest complete biografie die ooit over Prince is verschenenPrince is al meer dan 35 jaar een popfenomeen. Maar wie is deze legende? In deze unieke kwaliteitsbiografie komt de man achter de mythe tevoorschijn. Voor het eerst krijgen fans naast een uitzonderlijk compleet overzicht van zijn muzikale productie ook een close-upportret van de persoonlijke wereld van het muzikale genie.De bekroonde auteur Matt Thorne ontrafelt het mysterie van Prince aan de hand van een diepgaande analyse van zijn muziek en vele exclusieve interviews met onder andere ex-Revolutionleden. Weinig andere journalisten kwamen zo dicht bij de artiest die zich bij voorkeur hult in verrassende geheimzinnigheid. Met zijn eigen ervaringen completeert de schrijver dit uitstekend gedocumenteerde standaardwerk en voert de lezer moeiteloos mee in het betoverende universum van de popgigant.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Matt Thorne
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401606851
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De meest complete biografie die ooit over Prince is verschenen

Prince is al meer dan 35 jaar een popfenomeen. Maar wie is deze legende? In deze unieke kwaliteitsbiografie komt de man achter de mythe tevoorschijn. Voor het eerst krijgen fans naast een uitzonderlijk compleet overzicht van zijn muzikale productie ook een close-upportret van de persoonlijke wereld van het muzikale genie.

De bekroonde auteur Matt Thorne ontrafelt het mysterie van Prince aan de hand van een diepgaande analyse van zijn muziek en vele exclusieve interviews met onder andere ex-Revolutionleden. Weinig andere journalisten kwamen zo dicht bij de artiest die zich bij voorkeur hult in verrassende geheimzinnigheid. Met zijn eigen ervaringen completeert de schrijver dit uitstekend gedocumenteerde standaardwerk en voert de lezer moeiteloos mee in het betoverende universum van de popgigant.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Matt Thorne
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401606851
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig