Praktijkvoering voor de huisarts

management van de huisartspraktijk

Prijs € 38,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Hardback | April 2005 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat is het effect van automatisering in de huisartsenpraktijk? Waarom is het vrije ondernemingschap niet meer vanzelfsprekend, maar wat is dan de huidige trend? Welke consequenties heeft het nieuwe tariefstructuur? Wat betekent de verplichting van een ondernemingsplan voor een praktijkvoering?Praktijkvoering voor de huisarts geeft u antwoord op deze en vele andere vragen. Het boek neemt de vele veranderingen van de afgelopen jaren in acht, die grote consequenties voor de praktijkvoering en de organisatie in de huisartsenpraktijk meebrengen. Het brengt de belangrijkste aspecten op het gebied van de praktijkvoering bijeen. Aspecten zoals algemeen management, huisarts als ondernemer, samenwerkingsaspecten & juridische aspecten. Het kenmerkt zich als inhoudelijk sterk en helder geschreven met veel praktijkvoorbeelden, waarbij veel auteurs vanuit hun praktijkervaring een bijdrage hebben geleverd.Praktijkvoering voor de huisarts, de opvolger van de veelgelezen Handboek Praktijkvoering die enkele jaren geleden is geschreven, frist uw kennis op het gebied van de praktijkvoering op en stimuleert u om door de bril van een manager naar uw werk te kijken.Door het ondersteunend karakter is Praktijkvoering voor de huisarts bestemd voor alle personen werkzaam in een huisartsenpraktijk van huisarts tot praktijkondersteuner en van huisartsen in opleiding tot praktijkassistent. Kortom, een onmisbaar boek voor elke huisartsenpraktijk van nu.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Reed business
ISBN
9789035227286
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2005
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280

Beschrijving

Wat is het effect van automatisering in de huisartsenpraktijk? Waarom is het vrije ondernemingschap niet meer vanzelfsprekend, maar wat is dan de huidige trend? Welke consequenties heeft het nieuwe tariefstructuur? Wat betekent de verplichting van een ondernemingsplan voor een praktijkvoering?
Praktijkvoering voor de huisarts geeft u antwoord op deze en vele andere vragen. Het boek neemt de vele veranderingen van de afgelopen jaren in acht, die grote consequenties voor de praktijkvoering en de organisatie in de huisartsenpraktijk meebrengen. Het brengt de belangrijkste aspecten op het gebied van de praktijkvoering bijeen. Aspecten zoals algemeen management, huisarts als ondernemer, samenwerkingsaspecten & juridische aspecten. Het kenmerkt zich als inhoudelijk sterk en helder geschreven met veel praktijkvoorbeelden, waarbij veel auteurs vanuit hun praktijkervaring een bijdrage hebben geleverd.
Praktijkvoering voor de huisarts, de opvolger van de veelgelezen Handboek Praktijkvoering die enkele jaren geleden is geschreven, frist uw kennis op het gebied van de praktijkvoering op en stimuleert u om door de bril van een manager naar uw werk te kijken.
Door het ondersteunend karakter is Praktijkvoering voor de huisarts bestemd voor alle personen werkzaam in een huisartsenpraktijk van huisarts tot praktijkondersteuner en van huisartsen in opleiding tot praktijkassistent. Kortom, een onmisbaar boek voor elke huisartsenpraktijk van nu.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Reed business
ISBN
9789035227286
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2005
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280