Praktijkboek MOS Expert Excel 2013

Prijs € 34,50

Uitverkocht

Anne Timmer-Melis

Loose-leaf | September 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Praktijkboeken MOS zijn samengesteld uit 90 autonome modules die geschikt zijn voor iedereen die een of meerdere Office applicaties wil leren beheersen op specialist- of expertniveau en/of zich optimaal wil voorbereiden op een of meerdere examens van Microsoft Office Specialist.Met de autonome modules kan ook leermateriaal worden samengesteld om specifieke onderwerpen eigen te maken. Met de module Eenvoudige functies met het thema De camping leert u bijvoorbeeld de meest gebruikte functies van Excel toepassen. Met module Stijlen, documentopmaak en thema's met het thema Informatiebladen leert u hoe u verslagen kunt maken in Word. De modules zijn geschikt voor de bovenbouw van HAVO, VWO, MBO 3 en 4, HBO en voor werkend Nederland. Meer informatie over de beschikbare modules leest u op de website www.mospraktijkboeken.nlOver de auteurAnne Timmer-Melis heeft aan de wieg gestaan van het computeronderwijs. Zij schreef tal van titels over verschillende computeronderwerpen en leerde vele generaties studenten en medewerkers van bedrijven te werken met de computer. In 1992 ontving zij van de Studiekring voor Technische Informatie en ­Communicatie een prijs voor het beste lesboek. Anne combineert haar kennis van het vakgebied ICT met een praktisch inzicht en creatief denken waardoor uniek leermateriaal ontstaat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anne Timmer-Melis
Uitgever
vanbuurtICT
ISBN
9789059065208
Bindwijze
Loose-leaf
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De Praktijkboeken MOS zijn samengesteld uit 90 autonome modules die geschikt zijn voor iedereen die een of meerdere Office applicaties wil leren beheersen op specialist- of expertniveau en/of zich optimaal wil voorbereiden op een of meerdere examens van Microsoft Office Specialist.

Met de autonome modules kan ook leermateriaal worden samengesteld om specifieke onderwerpen eigen te maken. Met de module Eenvoudige functies met het thema De camping leert u bijvoorbeeld de meest gebruikte functies van Excel toepassen. Met module Stijlen, documentopmaak en thema's met het thema Informatiebladen leert u hoe u verslagen kunt maken in Word. De modules zijn geschikt voor de bovenbouw van HAVO, VWO, MBO 3 en 4, HBO en voor werkend Nederland. Meer informatie over de beschikbare modules leest u op de website www.mospraktijkboeken.nl

Over de auteur
Anne Timmer-Melis heeft aan de wieg gestaan van het computeronderwijs. Zij schreef tal van titels over verschillende computeronderwerpen en leerde vele generaties studenten en medewerkers van bedrijven te werken met de computer. In 1992 ontving zij van de Studiekring voor Technische Informatie en ­Communicatie een prijs voor het beste lesboek. Anne combineert haar kennis van het vakgebied ICT met een praktisch inzicht en creatief denken waardoor uniek leermateriaal ontstaat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anne Timmer-Melis
Uitgever
vanbuurtICT
ISBN
9789059065208
Bindwijze
Loose-leaf
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig