Practical Magic (e-Book)

Jouw introductie in de wereld van magie

Prijs € 10,99
Download direct dit e-Book

Nikki Van De Car

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Van kruiden tot kristallen: Practical Magic is een duidelijke en inspirerende introductie in de wereld van magie. Dit boek is de perfecte basis voor iedereen die nieuwsgierig is naar de wondere wereld van moderne magie. De verschillende onderwerpen worden duidelijk uitgelegd, zoals kruidendrankjes en astrologie, maar daarnaast krijg je ook praktische instructies over rituelen en kruiden. Lees over chakra's, kristallen, aura's, kruiden, planten, witte magie, tarot, astrologie, handlezen en droominterpretaties. Of je nu een beginner of een gevorderde bent met dit prachtig geïllustreerde boek maak je kennis met de mystieke wereld van astrologie tot chakra's, droominterpretaties en natuurlijk een aantal spreuken. Nikki Van De Car is blogger, moeder en liefhebber van magische dingen. Ze heeft meerdere boeken op haar naam staan, waaronder het in 2019 te verschijnen Magical Places. Ze heeft een populaire creatieve blog op haar website www.nikkivandecar.com. Nikki woont met haar gezin op Hawaii.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nikki Van De Car
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000367962
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2019
Bestandsgrootte
13998 Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
152

Beschrijving

Van kruiden tot kristallen: Practical Magic is een duidelijke en inspirerende introductie in de wereld van magie.

Dit boek is de perfecte basis voor iedereen die nieuwsgierig is naar de wondere wereld van moderne magie. De verschillende onderwerpen worden duidelijk uitgelegd, zoals kruidendrankjes en astrologie, maar daarnaast krijg je ook praktische instructies over rituelen en kruiden. Lees over chakra's, kristallen, aura's, kruiden, planten, witte magie, tarot, astrologie, handlezen en droominterpretaties. Of je nu een beginner of een gevorderde bent met dit prachtig geïllustreerde boek maak je kennis met de mystieke wereld van astrologie tot chakra's, droominterpretaties en natuurlijk een aantal spreuken.

Nikki Van De Car is blogger, moeder en liefhebber van magische dingen. Ze heeft meerdere boeken op haar naam staan, waaronder het in 2019 te verschijnen Magical Places. Ze heeft een populaire creatieve blog op haar website www.nikkivandecar.com. Nikki woont met haar gezin op Hawaii.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nikki Van De Car
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000367962
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2019
Bestandsgrootte
13998 Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
152