Posterijen (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Terry Pratchett

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Feucht von Lippvacht is een bekwame oplichter en bedrieger. Nu moet hij opeens kiezen en zijn leven hangt af van waar hij voor kiest: zich (toch nog) laten ophangen of doorleven. Een moeilijke keus, want leven betekent bergen post van jaren her bezorgd zien te krijgen, ondanks weerwerk van regen, honden, de Vak- en Gezelligheidsbond van Postbeambten, de boosaardige topman van Het Hoofdaderlijk Semafoornetwerk en een middernachtelijke moordenaar. Dat wordt toch geen lachen? Maar misschien is een bekwame oplichter juist geknipt voor het postvak. En wie weet houdt hij er nog een afspraakje met de aanbiddelijke Adora aan over. Lees en duik onder in dit kronkelverhaal over een nutteloos geworden nutsbedrijf. Griezel, gniffel en vergeet alles om je heen. Leer hoe jaren te laat bezorgde brieven verdriet en vrolijkheid kunnen brengen. Postmoderne spanning in een leuke hernieuwde kennismaking met Ankh-Meurbork, die lachspiegel van elke stadscultuur.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Terry Pratchett
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460234842
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2013
Bestandsgrootte
1828773 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
329

Beschrijving

Feucht von Lippvacht is een bekwame oplichter en bedrieger. Nu moet hij opeens kiezen en zijn leven hangt af van waar hij voor kiest: zich (toch nog) laten ophangen of doorleven. Een moeilijke keus, want leven betekent bergen post van jaren her bezorgd zien te krijgen, ondanks weerwerk van regen, honden, de Vak- en Gezelligheidsbond van Postbeambten, de boosaardige topman van Het Hoofdaderlijk Semafoornetwerk en een middernachtelijke moordenaar. Dat wordt toch geen lachen? Maar misschien is een bekwame oplichter juist geknipt voor het postvak. En wie weet houdt hij er nog een afspraakje met de aanbiddelijke Adora aan over.

Lees en duik onder in dit kronkelverhaal over een nutteloos geworden nutsbedrijf. Griezel, gniffel en vergeet alles om je heen. Leer hoe jaren te laat bezorgde brieven verdriet en vrolijkheid kunnen brengen. Postmoderne spanning in een leuke hernieuwde kennismaking met Ankh-Meurbork, die lachspiegel van elke stadscultuur.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Terry Pratchett
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460234842
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2013
Bestandsgrootte
1828773 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
329