Playing Big voor vrouwen (e-Book)

vind je stem, je boodschap, je missie

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Tara Mohr

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Playing Big roept Tara Mohr elke vrouw op om zichzelf niet langer klein te houden maar haar ware ambities en motivaties te onderzoeken en te realiseren. Tara’s jarenlange ervaring op het gebied van mindfulness, coaching en welzijn, gecombineerd met diepgaand onderzoek op wetenschappelijk en spiritueel vlak, resulteerde in de ontwikkeling van Playing Big, een baanbrekend leiderschapsprogramma voor vrouwen. In tien heldere stappen laat Tara Mohr zien hoe je kunt luisteren naar je innerlijke mentor en ze levert realistische en praktische handvatten om zelfkritiek het zwijgen op te leggen en je roeping te ontdekken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tara Mohr
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023490142
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2015
Bestandsgrootte
2196640 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
246

Beschrijving

In Playing Big roept Tara Mohr elke vrouw op om zichzelf niet langer klein te houden maar haar ware ambities en motivaties te onderzoeken en te realiseren. Tara’s jarenlange ervaring op het gebied van mindfulness, coaching en welzijn, gecombineerd met diepgaand onderzoek op wetenschappelijk en spiritueel vlak, resulteerde in de ontwikkeling van Playing Big, een baanbrekend leiderschapsprogramma voor vrouwen.
In tien heldere stappen laat Tara Mohr zien hoe je kunt luisteren naar je innerlijke mentor en ze levert realistische en praktische handvatten om zelfkritiek het zwijgen op te leggen en je roeping te ontdekken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tara Mohr
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023490142
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2015
Bestandsgrootte
2196640 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
246