Patterson Bikini (e-Book)

Prijs € 6,99

Niet beschikbaar

James Patterson

EPUB met digitaal watermerk | December 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op een van de paradijselijke stranden van Hawaii verdwijnt een prachtige jonge vrouw. Nog voor haar zwaar verminkte, levenloze lichaam wordt gevonden, raakt er nog een jonge vrouw vermist. Journalist Ben Hawkins wordt naar Hawaii gestuurd om verslag te doen van het onderzoek naar de sensationele moord. Hij raakt ongewild betrokken bij het dodelijke spel dat de moordenaar speelt en moet, om te overleven, een pact met de duivel sluiten. Patterson neemt de lezer mee op een huiveringwekkende jacht op de moordenaar, die voert van de stranden van Hawaii naar de besneeuwde Zwitserse Alpen en van de achterbuurten in Los Angeles naar de Amsterdamse grachten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
James Patterson
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023467052
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2010
Bestandsgrootte
738325 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Op een van de paradijselijke stranden van Hawaii verdwijnt een prachtige jonge vrouw. Nog voor haar zwaar verminkte, levenloze lichaam wordt gevonden, raakt er nog een jonge vrouw vermist. Journalist Ben Hawkins wordt naar Hawaii gestuurd om verslag te doen van het onderzoek naar de sensationele moord. Hij raakt ongewild betrokken bij het dodelijke spel dat de moordenaar speelt en moet, om te overleven, een pact met de duivel sluiten.
Patterson neemt de lezer mee op een huiveringwekkende jacht op de moordenaar, die voert van de stranden van Hawaii naar de besneeuwde Zwitserse Alpen en van de achterbuurten in Los Angeles naar de Amsterdamse grachten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
James Patterson
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023467052
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2010
Bestandsgrootte
738325 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig