Paardenranch Heartland / Hindernissen (e-Book)

Prijs € 6,80

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Lauren Brooke

EPUB met Adobe DRM | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Betreft een e-Book met DRM beveiliging met aparte installatie instructie.

Beschrijving

HindernissenLauren BrookeHeartland is een paardenboerderij in de heuvels van Virginia. Mel veel liefde vangen Amy en haar familie bange en mishandelde paarden op. zodat ze kunnen genezen van hun littekens uil het verleden en hun vertrouwen in mensen terugkrijgen.Ashley Grant komt langs op Heartland en Amy snapt er niets van. Nog nooit heeft Ashley aardig tegen haar gedaan en nu komt ze plotseling om hulp vragen! Ashley wil dat Amy haar stiekem helpt bij de training van Bright Magic. het dure springpaard dat haar moeder voor haar gekocht heeft. Amy besluit te helpen. maar ze ontdekt ook dat Ashley niet zo gelukkig is als ze altijd gedacht heeft.Verder is Boxer er nog. Dit paard mist zijn oude baasje Hank enorm. Hanks dochter Ruth, die Boxer naar Heartland gebracht heeft. denkt dat het niet goed voor haar vader is als hij Boxer opzoekt. Hoe kan Amy Boxer nu helpen als Ruth niet meewerkt?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lauren Brooke
Uitgever
Kluitman
ISBN
9789020631616
Formaat
EPUB met Adobe DRM
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
222395 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Hindernissen
Lauren Brooke
Heartland is een paardenboerderij in de heuvels van Virginia. Mel veel liefde vangen Amy en haar familie bange en mishandelde paarden op. zodat ze kunnen genezen van hun littekens uil het verleden en hun vertrouwen in mensen terugkrijgen.
Ashley Grant komt langs op Heartland en Amy snapt er niets van. Nog nooit heeft Ashley aardig tegen haar gedaan en nu komt ze plotseling om hulp vragen! Ashley wil dat Amy haar stiekem helpt bij de training van Bright Magic. het dure springpaard dat haar moeder voor haar gekocht heeft. Amy besluit te helpen. maar ze ontdekt ook dat Ashley niet zo gelukkig is als ze altijd gedacht heeft.
Verder is Boxer er nog. Dit paard mist zijn oude baasje Hank enorm. Hanks dochter Ruth, die Boxer naar Heartland gebracht heeft. denkt dat het niet goed voor haar vader is als hij Boxer opzoekt. Hoe kan Amy Boxer nu helpen als Ruth niet meewerkt?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lauren Brooke
Uitgever
Kluitman
ISBN
9789020631616
Formaat
EPUB met Adobe DRM
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
222395 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig