Ouwehoeren op reis

avonturen van de dames Fokkens

Prijs € 14,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Martine Fokkens, Louise Fokkens

Paperback | September 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Na het overdonderend succes van hun debuut Ouwehoeren (50.000 ex.) vertellen de dames Fokkens (70) in onbekrompen Amsterdams over de onvergetelijke uitstapjes die zij maakten in binnen- en buitenland, waarbij de pikante avonturen waarvan zij het middelpunt werden centraal staan. Ze bezochten veel hotspots in de wereld, o.a. Parijs, Londen, Berlijn, Israël, Tirol, Denemarken en Venetië. Bovendien maakten ze kennis met allerlei culturen en gebruiken waar ze in hun vijfig jaar op de Wallen wel enige ervaring mee opgedaan hadden. Desondanks was hun eerste ontmoeting met een donkere Afrikaanse man (Baba) een ware belevenis voor de dames.Daarnaast doen ze in Ouwehoeren op reis een boekje open over hun hilarische avonturen op de Ramblas in Barcelona en op de campings aan de Costa Brava, samen met de vele bordeelhouders en pooiers die daar hun vaste stek hadden.Een musthave, deze nieuwe 'Dames Fokkens'. Het oorspronkelijkste reisboek in de vaderlandse letteren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Martine Fokkens, Louise Fokkens
Uitgever
Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
ISBN
9789461560919
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Na het overdonderend succes van hun debuut Ouwehoeren (50.000 ex.) vertellen de dames Fokkens (70) in onbekrompen Amsterdams over de onvergetelijke uitstapjes die zij maakten in binnen- en buitenland, waarbij de pikante avonturen waarvan zij het middelpunt werden centraal staan.

Ze bezochten veel hotspots in de wereld, o.a. Parijs, Londen, Berlijn, Israël, Tirol, Denemarken en Venetië. Bovendien maakten ze kennis met allerlei culturen en gebruiken waar ze in hun vijfig jaar op de Wallen wel enige ervaring mee opgedaan hadden. Desondanks was hun eerste ontmoeting met een donkere Afrikaanse man (Baba) een ware belevenis voor de dames.
Daarnaast doen ze in Ouwehoeren op reis een boekje open over hun hilarische avonturen op de Ramblas in Barcelona en op de campings aan de Costa Brava, samen met de vele bordeelhouders en pooiers die daar hun vaste stek hadden.
Een musthave, deze nieuwe 'Dames Fokkens'. Het oorspronkelijkste reisboek in de vaderlandse letteren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Martine Fokkens, Louise Fokkens
Uitgever
Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
ISBN
9789461560919
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig