Opzij voor Pietje Prinses! (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Mirjam Mous

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Lekker lezen over stoere prinsessenavonturenPietje Prinses is niet erg prinsesserig. Ze heeft een hekel aan muiltjes passen, kikkers kussen of eindeloos voor de spiegel staan. Nee, dan haalt ze liever stunts uit op haar skateboard of elektrische step. Ook maakt ze graag auto’s en koetsen van hout. Pietje is niet alleen stoer, maar ook slim. Tijdens de Spiegeltje Spiegeltje Verkiezing weet ze een valse prinses te ontmaskeren. Wordt ze met haar zus Priscilla door een vliegende koffer ontvoerd, bedenkt ze een fantastisch ontsnappingsplan. En natuurlijk gaat ze op jacht naar de schat van Duizend-en-eennacht als ze een geheimzinnige kaart in het paleis van de sultan vindt. Pietje zet graag alles op z’n kop!Drie geestige, los te lezen verhalen over Pietje en haar avonturen zijn gebundeld in deze heruitgave mét nieuw omslag - boordevol leuke zwart-witillustraties van Marja Meijer.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mirjam Mous
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000390618
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2023
Bestandsgrootte
4838868 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Lekker lezen over stoere prinsessenavonturen

Pietje Prinses is niet erg prinsesserig. Ze heeft een hekel aan muiltjes passen, kikkers kussen of eindeloos voor de spiegel staan. Nee, dan haalt ze liever stunts uit op haar skateboard of elektrische step. Ook maakt ze graag auto’s en koetsen van hout. Pietje is niet alleen stoer, maar ook slim. Tijdens de Spiegeltje Spiegeltje Verkiezing weet ze een valse prinses te ontmaskeren. Wordt ze met haar zus Priscilla door een vliegende koffer ontvoerd, bedenkt ze een fantastisch ontsnappingsplan. En natuurlijk gaat ze op jacht naar de schat van Duizend-en-eennacht als ze een geheimzinnige kaart in het paleis van de sultan vindt. Pietje zet graag alles op z’n kop!

Drie geestige, los te lezen verhalen over Pietje en haar avonturen zijn gebundeld in deze heruitgave mét nieuw omslag - boordevol leuke zwart-witillustraties van Marja Meijer.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mirjam Mous
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000390618
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2023
Bestandsgrootte
4838868 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224