Opwindende prinsen (e-Book)

Onbetaalbaar moment / Prinselijk geheim / Gestrand met de prins

€ 6,99
Prijs € 3,99
Download direct dit e-Book

Olivia Gates, Sandra Hyatt, Jules Bennett

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Glitter en glamour, machtige minnaars, hartstochtelijke verleiding… Onbetaalbaar momentPrins Durante D'Agostino is machtig, rijk en sexy, maar hij staat ook bekend als ongenaakbaar en onbereikbaar – tot hij tijdens een van zijn verplichte optredens als weldoener wordt benaderd door een mysterieuze, beeldschone vrouw die hem geld biedt voor één uur van zijn tijd. Ze maakt hem gek van verlangen, en hij is onmiddellijk bereid op haar verzoek in te gaan... Prinselijk geheimWeg van het protocol, de paparazzi, de herinneringen aan zijn overleden vrouw... Dat is wat prins Colin van Galini het liefste wil. Dus ontvlucht hij zijn koninkrijk en verhuist hij samen met zijn dochtertje naar LA. Het is niet de bedoeling dat zijn nieuwe nanny, Darcy, ontdekt wie hij is. Toch lukt het niet om haar op een afstand te houden - daarvoor is ze veel te aantrekkelijk!Gestrand met de prinsHet is hoog tijd voor kroonprins Adam Marconi om een geschikte bruid te zoeken. Helaas schrikt zijn gereserveerdheid veel vrouwen af. Gelukkig is zijn goede vriendin Danielle bereid hem te helpen. Wanneer ze samen vast komen te zitten in een chalet, slaat de vonk tussen Danielle en hem over. Maar de prins met een burgermeisje? Dat is het schandaal van de eeuw! Deze verhalen zijn eerder verschenen. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Olivia Gates, Sandra Hyatt, Jules Bennett
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402561906
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2023
Bestandsgrootte
1266754 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Beschrijving

Glitter en glamour, machtige minnaars, hartstochtelijke verleiding…
 
Onbetaalbaar moment
Prins Durante D'Agostino is machtig, rijk en sexy, maar hij staat ook bekend als ongenaakbaar en onbereikbaar – tot hij tijdens een van zijn verplichte optredens als weldoener wordt benaderd door een mysterieuze, beeldschone vrouw die hem geld biedt voor één uur van zijn tijd. Ze maakt hem gek van verlangen, en hij is onmiddellijk bereid op haar verzoek in te gaan...
 
Prinselijk geheim
Weg van het protocol, de paparazzi, de herinneringen aan zijn overleden vrouw... Dat is wat prins Colin van Galini het liefste wil. Dus ontvlucht hij zijn koninkrijk en verhuist hij samen met zijn dochtertje naar LA. Het is niet de bedoeling dat zijn nieuwe nanny, Darcy, ontdekt wie hij is. Toch lukt het niet om haar op een afstand te houden - daarvoor is ze veel te aantrekkelijk!

Gestrand met de prins
Het is hoog tijd voor kroonprins Adam Marconi om een geschikte bruid te zoeken. Helaas schrikt zijn gereserveerdheid veel vrouwen af. Gelukkig is zijn goede vriendin Danielle bereid hem te helpen. Wanneer ze samen vast komen te zitten in een chalet, slaat de vonk tussen Danielle en hem over. Maar de prins met een burgermeisje? Dat is het schandaal van de eeuw!
 
Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Olivia Gates, Sandra Hyatt, Jules Bennett
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402561906
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2023
Bestandsgrootte
1266754 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368