Opwaartse drukte (e-Book)

Prijs € 7,49

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Daphne Deckers

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als auteur van de bestsellers De geboorte van een moeder en De geboorte van een gezin heeft Daphne Deckers haar naam als schrijfster gevestigd. Naast boeken schrijft Deckers ook columns en comedyscenario's. Haar columns dienden als uitgangspunt voor het RTL-4-programma 101 Vrouwen.Sinds 2000 schrijft Daphne wekelijks een column in TV-Weekeinde, de zaterdag-kleurenbijlage van De Telegraaf. Haar beste columns zijn nu gebundeld in Opwaartse drukte. Met de humor en zelfspot die zo kenmerkend voor haar zijn, beschrijft Deckers een breed scala aan onderwerpen: van heupbroeken tot helderzienden, van Wimbledon tot WTC, van filmpremières tot hangborsten, van koekjesmoeder tot hakmaniak - het passeert allemaal de revue in deze grappige, maar ook ontroerende bundel.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Daphne Deckers
Uitgever
Carrera
ISBN
9789048806140
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2010
Bestandsgrootte
1705914 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Als auteur van de bestsellers De geboorte van een moeder en De geboorte van een gezin heeft Daphne Deckers haar naam als schrijfster gevestigd. Naast boeken schrijft Deckers ook columns en comedyscenario's. Haar columns dienden als uitgangspunt voor het RTL-4-programma 101 Vrouwen.
Sinds 2000 schrijft Daphne wekelijks een column in TV-Weekeinde, de zaterdag-kleurenbijlage van De Telegraaf. Haar beste columns zijn nu gebundeld in Opwaartse drukte. Met de humor en zelfspot die zo kenmerkend voor haar zijn, beschrijft Deckers een breed scala aan onderwerpen: van heupbroeken tot helderzienden, van Wimbledon tot WTC, van filmpremières tot hangborsten, van koekjesmoeder tot hakmaniak - het passeert allemaal de revue in deze grappige, maar ook ontroerende bundel.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Daphne Deckers
Uitgever
Carrera
ISBN
9789048806140
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2010
Bestandsgrootte
1705914 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig