Opwaaiend schuim (e-Book)

Verhalen van een bierdrinker

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Raymond van der Laan

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De wereld van het bier is een heel toegankelijke. Je kunt er zo in op reis gaan. Als je het doet, dan wordt je beloond met fraaie verhalen, prachtige plaatsen, goede gesprekken en mooie mensen. Verhalen, plaatsen,gesprekken, mensen en bier waar je anders nooit mee in aanraking zou zijn gekomen. Lekker bier bovendien. Wat lekker is? Dat bepaal je zelf. Maar lekker bier ga je tegenkomen, gegarandeerd.In dit boek vertelt Raymond van der Laan over zijn belevenissen met bier. Hij doet dat met een blik die de lezer nieuwe inzichten, kennis en inspiratie verschaft en uiteindelijk met meer diepte en intensiteit zal laten genieten van de wonderbaarlijke drank die bier is. Informeren over en enthousiasmeren voor biervariatie was, is en blijft het motto voor zijn activiteiten als bierschrijver.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Raymond van der Laan
Uitgever
Fontaine Uitgevers
ISBN
9789059561540
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2019
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De wereld van het bier is een heel toegankelijke. Je kunt er zo in op reis gaan. Als je het doet, dan wordt je beloond met fraaie verhalen, prachtige plaatsen, goede gesprekken en mooie mensen. Verhalen, plaatsen,
gesprekken, mensen en bier waar je anders nooit mee in aanraking zou zijn gekomen. Lekker bier bovendien. Wat lekker is? Dat bepaal je zelf. Maar lekker bier ga je tegenkomen, gegarandeerd.

In dit boek vertelt Raymond van der Laan over zijn belevenissen met bier. Hij doet dat met een blik die de lezer nieuwe inzichten, kennis en inspiratie verschaft en uiteindelijk met meer diepte en intensiteit zal laten genieten van de wonderbaarlijke drank die bier is. Informeren over en enthousiasmeren voor biervariatie was, is en blijft het motto voor zijn activiteiten als bierschrijver.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Raymond van der Laan
Uitgever
Fontaine Uitgevers
ISBN
9789059561540
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2019
Taal
Nederlandstalig