Optimaal gezond zonder medicijnen (e-Book)

houd zieklte op afstand door de juiste voeding

Prijs € 15,90
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Rudy Proesmans

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nooit lag het geneesmiddelengebruik zo hoog als nu. We gaan er vaak van uit dat we medicijnen moeten nemen om onze gezondheid op peil te houden. In plaats van groenten, fruit, vette vis, volkorenproducten en noten te eten, slikken we cholesterolverlagers, zuurremmers, pijnstillers en antidepressiva. Medicijnen zijn geen oplossing om gezond te worden en te blijven. Onze voeding daarentegen is nog altijd het beste geneesmiddel. In Optimaal gezond zonder medicijnen houdt dokter Rudy Proesmans een hartstochtelijk pleidooi voor een natuurlijke en uitgebalanceerde voeding gebaseerd op de oorspronkelijke mediterrane eetgewoonten. Als je gezond eet, kun je niet enkel een groot aantal ziekten vermijden, met de juiste voeding en specifieke voedingssupplementen kun je tevens een groot aantal aandoeningen met succes behandelen. Voor dokter Proesmans is ‘gezond zijn' absoluut niet hetzelfde als ‘niet ziek zijn'. Zijn levensprogramma, gesteund op gezonde voeding, voedingssupplementen, lichaamsbeweging en een goede mentale hygiëne, laat toe om optimaal gezond te zijn en te blijven zonder medicijnen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rudy Proesmans
Uitgever
Standaard Uitgeverij
ISBN
9789460400162
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2010
Bestandsgrootte
1160487 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Nooit lag het geneesmiddelengebruik zo hoog als nu. We gaan er vaak van uit dat we medicijnen moeten nemen om onze gezondheid op peil te houden. In plaats van groenten, fruit, vette vis, volkorenproducten en noten te eten, slikken we cholesterolverlagers, zuurremmers, pijnstillers en antidepressiva.

Medicijnen zijn geen oplossing om gezond te worden en te blijven. Onze voeding daarentegen is nog altijd het beste geneesmiddel. In Optimaal gezond zonder medicijnen houdt dokter Rudy Proesmans een hartstochtelijk pleidooi voor een natuurlijke en uitgebalanceerde voeding gebaseerd op de oorspronkelijke mediterrane eetgewoonten. Als je gezond eet, kun je niet enkel een groot aantal ziekten vermijden, met de juiste voeding en specifieke voedingssupplementen kun je tevens een groot aantal aandoeningen met succes behandelen. Voor dokter Proesmans is ‘gezond zijn' absoluut niet hetzelfde als ‘niet ziek zijn'. Zijn levensprogramma, gesteund op gezonde voeding, voedingssupplementen, lichaamsbeweging en een goede mentale hygiëne, laat toe om optimaal gezond te zijn en te blijven zonder medicijnen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rudy Proesmans
Uitgever
Standaard Uitgeverij
ISBN
9789460400162
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2010
Bestandsgrootte
1160487 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256