Oppassen

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Annemarie Bon

Hardback | Augustus 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mette leidt een zorgeloos leven. Ze is kunstzinnig, heeft een eigen stijl en verdient wat geld met oppassen. Ze heeft daar plezier in; zij is gek op kinderen en kinderen zijn dol op haar. Dan wordt ze gevraagd om op een nieuw adres een avondje op te passen. Het lijkt een peulenschil, want de kinderen slapen al. Mette snuffelt wat rond, stuurt berichtjes naar Lars, een jongen uit haar klas, en vermaakt zich prima.Maar wanneer de moeder thuiskomt en haar baby blijkt niet meer te leven, is Mettes zorgeloze leventje voorgoed voorbij.Annemarie Bon is geboren in Den Bosch op 11 februari 1954. Ze komt uit een gezin van vier kinderen waarvan zij de oudste is. Annemarie woont nog steeds in Den Bosch en een aantal van haar boeken speelt zich ook af in deze stad.Sinds 2002 is Annemarie Bon fulltime schrijfster. Ze schrijft zowel informatieve boeken, als leesboeken en jongerenromans, maar ook korte verhalen, artikelen, interviews, puzzels en nog veel meer voor allerlei leeftijden, van peuters tot pubers en af en toe voor volwassenen. Lekker afwisselend!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Annemarie Bon
Uitgever
Dyslexion
ISBN
9789463240635
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
146

Beschrijving

Mette leidt een zorgeloos leven. Ze is kunstzinnig, heeft een eigen stijl en verdient wat geld met oppassen. Ze heeft daar plezier in; zij is gek op kinderen en kinderen zijn dol op haar. Dan wordt ze gevraagd om op een nieuw adres een avondje op te passen. Het lijkt een peulenschil, want de kinderen slapen al. Mette snuffelt wat rond, stuurt berichtjes naar Lars, een jongen uit haar klas, en vermaakt zich prima.
Maar wanneer de moeder thuiskomt en haar baby blijkt niet meer te leven, is Mettes zorgeloze leventje voorgoed voorbij.

Annemarie Bon is geboren in Den Bosch op 11 februari 1954. Ze komt uit een gezin van vier kinderen waarvan zij de oudste is. Annemarie woont nog steeds in Den Bosch en een aantal van haar boeken speelt zich ook af in deze stad.
Sinds 2002 is Annemarie Bon fulltime schrijfster. Ze schrijft zowel informatieve boeken, als leesboeken en jongerenromans, maar ook korte verhalen, artikelen, interviews, puzzels en nog veel meer voor allerlei leeftijden, van peuters tot pubers en af en toe voor volwassenen. Lekker afwisselend!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Annemarie Bon
Uitgever
Dyslexion
ISBN
9789463240635
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
146