Opilopi

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Clinty Thuijls

Hardback | Maart 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Toen mijn zoon zes was, vroeg hij steeds om "verhalen uit mijn mond". Hij wilde dat ik verhalen voor hem verzon die een beetje vies waren, een tikkie stout en af en toe spannend. Ze mochten niet te lang duren en er moest een grap in. Boven alles wilde hij dat de verhalen over hemzelf gingen. De avonturen van Sjef en Opilopi werden zo'n groot succes bij mijn zoon en zijn vriendjes dat ik ze heb gebundeld tot dit boek: Opilopi.' - Clinty ThuisElk weekend gaat Sjef logeren bij zijn opa Pie. Ze vervelen zich geen moment. De hele dag doen ze klusjes: ze snoeien de planten, plukken bramen, en gaan een stuk fietsen. Of ze maken jam, repareren dingen in huis en timmeren vogelhuisjes. Ze praten ook graag over poep, wormen en snot. Van opa mag altijd net een beetje meer dan van mama. Samen halen ze geintjes uit en lachen ze iets te hard om elkaars moppen. Deze twee mannen zijn vrienden voor het leven, dat zie je zo!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Clinty Thuijls
Uitgever
Uitgeverij Marmer
ISBN
9789460683190
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

'Toen mijn zoon zes was, vroeg hij steeds om "verhalen uit mijn mond". Hij wilde dat ik verhalen voor hem verzon die een beetje vies waren, een tikkie stout en af en toe spannend. Ze mochten niet te lang duren en er moest een grap in. Boven alles wilde hij dat de verhalen over hemzelf gingen. De avonturen van Sjef en Opilopi werden zo'n groot succes bij mijn zoon en zijn vriendjes dat ik ze heb gebundeld tot dit boek: Opilopi.' - Clinty Thuis

Elk weekend gaat Sjef logeren bij zijn opa Pie. Ze vervelen zich geen moment. De hele dag doen ze klusjes: ze snoeien de planten, plukken bramen, en gaan een stuk fietsen. Of ze maken jam, repareren dingen in huis en timmeren vogelhuisjes. Ze praten ook graag over poep, wormen en snot. Van opa mag altijd net een beetje meer dan van mama. Samen halen ze geintjes uit en lachen ze iets te hard om elkaars moppen. Deze twee mannen zijn vrienden voor het leven, dat zie je zo!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Clinty Thuijls
Uitgever
Uitgeverij Marmer
ISBN
9789460683190
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig