Open water (e-Book)

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Caleb Azumah Nelson

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Twee jonge mensen ontmoeten elkaar in een pub in Zuidoost-Londen. Allebei zijn ze Zwart, allebei hebben ze beurzen gewonnen voor privéscholen waar ze zich niet thuis voelden, allebei proberen ze hun stempel te drukken op een stad die hen zowel viert als afwijst, hij als fotograaf, zij als danseres. Aarzelend en teder worden ze verliefd op elkaar. Maar ook mensen die voor elkaar voorbestemd lijken kunnen elkaar kwijtraken door angst en geweld.Open water is een schrijnend liefdesverhaal en een indrukwekkende blik op ras en mannelijkheid. Wat betekent het om mens te zijn in een wereld die jou alleen als een Zwart lichaam ziet, om kwetsbaar te zijn als je alleen gerespecteerd wordt om je kracht, om veiligheid te vinden in de liefde, alleen om die kwijt te raken?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Caleb Azumah Nelson
Uitgever
Querido
ISBN
9789021430164
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2021
Bestandsgrootte
1889564 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
147

Beschrijving

Twee jonge mensen ontmoeten elkaar in een pub in Zuidoost-Londen. Allebei zijn ze Zwart, allebei hebben ze beurzen gewonnen voor privéscholen waar ze zich niet thuis voelden, allebei proberen ze hun stempel te drukken op een stad die hen zowel viert als afwijst, hij als fotograaf, zij als danseres. Aarzelend en teder worden ze verliefd op elkaar. Maar ook mensen die voor elkaar voorbestemd lijken kunnen elkaar kwijtraken door angst en geweld.
Open water is een schrijnend liefdesverhaal en een indrukwekkende blik op ras en mannelijkheid. Wat betekent het om mens te zijn in een wereld die jou alleen als een Zwart lichaam ziet, om kwetsbaar te zijn als je alleen gerespecteerd wordt om je kracht, om veiligheid te vinden in de liefde, alleen om die kwijt te raken?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Caleb Azumah Nelson
Uitgever
Querido
ISBN
9789021430164
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2021
Bestandsgrootte
1889564 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
147