Opa Skype

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Francois d'Epenoux

Paperback | Juni 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De dertigjarige Jean is een stereotype hipster: hij werkt als marketeer voor een groot pr-bureau, date al jarenlang met de bloedmooie fotografe Leila en is een graag geziene gast bij hippe feestjes in Parijs. In dit 'perfecte' leventje is geen ruimte voor zijn norse vader die niets van verandering wil weten en leeft met het motto 'vroeger was alles beter'.Pas als zijn zoon Malo geboren wordt, voelt Jean zich voor het eerst echt volwassen. En ook zijn koppige vader moet in zijn hart ruimte maken voor dit onverwachtse kleinkind.Terwijl alles verandert, lijkt alleen het leven van opa nog steeds hetzelfde.Tot de zesjarige Malo de vakantie bij hem komt doorbrengen. Het wordt een onvergetelijke zomer die het leven van 'Opa Skype' en de kleine Malo voorgoed zal veranderen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Francois d'Epenoux
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401603669
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

De dertigjarige Jean is een stereotype hipster: hij werkt als marketeer voor een groot pr-bureau, date al jarenlang met de bloedmooie fotografe Leila en is een graag geziene gast bij hippe feestjes in Parijs. In dit 'perfecte' leventje is geen ruimte voor zijn norse vader die niets van verandering wil weten en leeft met het motto 'vroeger was alles beter'.

Pas als zijn zoon Malo geboren wordt, voelt Jean zich voor het eerst echt volwassen. En ook zijn koppige vader moet in zijn hart ruimte maken voor dit onverwachtse kleinkind.

Terwijl alles verandert, lijkt alleen het leven van opa nog steeds hetzelfde.Tot de zesjarige Malo de vakantie bij hem komt doorbrengen. Het wordt een onvergetelijke zomer die het leven van 'Opa Skype' en de kleine Malo voorgoed zal veranderen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Francois d'Epenoux
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401603669
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256