Op zoek naar geluk (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Charlotte Jacobi

EPUB met digitaal watermerk | December 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

De historische roman Op zoek naar geluk, het tweede deel in de Patisserie-serie van Charlotte Jacobi, is een romantische familiesaga die zich afspeelt aan het begin van de twintigste eeuw. In het Straatsburg van vlak na de Eerste Wereldoorlog denken de meeste mensen even niet aan zoetigheid. De families Picard en Tritschler - ooit aartsvijanden - voelen dit ook. Toch is patisserietalent Ruth vastbesloten om de familiebakkerij samen met haar tante Ida een nieuwe impuls te geven. Maar dan keert haar oude liefde Marcel terug van het front, en gaat alles anders dan verwacht. Charlotte Jacobi brengt in Op zoek naar geluk het kleurrijke Straatsburg van de twintigste eeuw ontroerend tot leven, in een verhaal vol liefde, drama en zoete momenten. Voor de lezers van Corina Bomann en Anne Jacobs. 'Genieten!' ‒ Hebban.nl 'Lekker leesvoer voor de vakantie.' - Nederlands Dagblad 'Een heerlijke mix die doet verlangen naar meer.' - Weltbild

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Charlotte Jacobi
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401618670
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2022
Bestandsgrootte
6170259 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
328

Beschrijving

De historische roman Op zoek naar geluk, het tweede deel in de Patisserie-serie van Charlotte Jacobi, is een romantische familiesaga die zich afspeelt aan het begin van de twintigste eeuw.

In het Straatsburg van vlak na de Eerste Wereldoorlog denken de meeste mensen even niet aan zoetigheid. De families Picard en Tritschler - ooit aartsvijanden - voelen dit ook. Toch is patisserietalent Ruth vastbesloten om de familiebakkerij samen met haar tante Ida een nieuwe impuls te geven. Maar dan keert haar oude liefde Marcel terug van het front, en gaat alles anders dan verwacht.

Charlotte Jacobi brengt in Op zoek naar geluk het kleurrijke Straatsburg van de twintigste eeuw ontroerend tot leven, in een verhaal vol liefde, drama en zoete momenten. Voor de lezers van Corina Bomann en Anne Jacobs.

'Genieten!' ‒ Hebban.nl

'Lekker leesvoer voor de vakantie.' - Nederlands Dagblad

'Een heerlijke mix die doet verlangen naar meer.' - Weltbild

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Charlotte Jacobi
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401618670
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2022
Bestandsgrootte
6170259 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
328