Op het spel (e-Book)

Prijs € 4,49
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Felix Francis

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nick – Foxy – Foxton is een van de jongste winnaars van de Grand National. Zijn carrière is net aardig op dreef als een zwaar ongeluk zijn toekomstdromen aan flarden scheurt. Jaren later komt Foxton als toeschouwer naar Aintree. Niemand had hem kunnen voorbereiden op wat er daar gebeurt. Enkele minuten voor aanvang van het grootste evenement in de paardenwereld, wordt Nicks innemende, Amerikaanse collega Herb Kovak van korte afstand neergeschoten. De moordenaar verdwijnt in de verlamde en verbijsterde mensenmassa. Het is Nick en de politie een raadsel waarom iemand zo’n vriendelijke man zou willen vermoorden. Maar als vervolgens de media gaan speculeren over banden met de maffia en er een gekreukeld dreigbriefje in Herbs jaszak wordt gevonden, begint Nick zich af te vragen hoe goed hij zijn collega eigenlijk kende.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Felix Francis
Uitgever
Q
ISBN
9789021402659
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2018
Bestandsgrootte
1009747 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
268

Beschrijving

Nick – Foxy – Foxton is een van de jongste winnaars van de Grand National. Zijn carrière is net aardig op dreef als een zwaar ongeluk zijn toekomstdromen aan flarden scheurt. Jaren later komt Foxton als toeschouwer naar Aintree. Niemand had hem kunnen voorbereiden op wat er daar gebeurt. Enkele minuten voor aanvang van het grootste evenement in de paardenwereld, wordt Nicks innemende, Amerikaanse collega Herb Kovak van korte afstand neergeschoten. De moordenaar verdwijnt in de verlamde en verbijsterde mensenmassa.
Het is Nick en de politie een raadsel waarom iemand zo’n vriendelijke man zou willen vermoorden. Maar als vervolgens de media gaan speculeren over banden met de maffia en er een gekreukeld dreigbriefje in Herbs jaszak wordt gevonden, begint Nick zich af te vragen hoe goed hij zijn collega eigenlijk kende.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Felix Francis
Uitgever
Q
ISBN
9789021402659
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2018
Bestandsgrootte
1009747 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
268