Op het eerste gezicht (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Bella Andre

EPUB met digitaal watermerk | November 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Chloe Peterson heeft een heel zware nacht achter de rug. De grote blauwe plek op haar wang is daarvan het bewijs. En als haar auto van een natte weg rechtstreeks een greppel in schuift raakt ze ervan overtuigd dat zelfs de waanzinnig knappe man die haar redt te midden van de regenstorm, te mooi is om waar te zijn. Of niet? Chase Sullivan reist als succesvol fotograaf de hele wereld over, en heeft de mooie vrouwen voor het uitkiezen. Zijn leven is perfect ­zoals het is – totdat hij die éne vrouw tegenkomt die zijn avances niet meteen beantwoordt. Chloe is het mooiste wezen dat hij ooit ontmoet heeft, maar Chase moet alles op alles zetten om de vrouw van zijn dromen niet te laten ontsnappen. Zal Chloe hem ook in haar armen durven sluiten?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bella Andre
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460237850
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2013
Bestandsgrootte
1045916 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Chloe Peterson heeft een heel zware nacht achter de rug. De grote blauwe plek op haar wang is daarvan het bewijs. En als haar auto van een natte weg rechtstreeks een greppel in schuift raakt ze ervan overtuigd dat zelfs de waanzinnig knappe man die haar redt te midden van de regenstorm, te mooi is om waar te zijn. Of niet?

Chase Sullivan reist als succesvol fotograaf de hele wereld over, en heeft de mooie vrouwen voor het uitkiezen. Zijn leven is perfect ­zoals het is – totdat hij die éne vrouw tegenkomt die zijn avances niet meteen beantwoordt. Chloe is het mooiste wezen dat hij ooit ontmoet heeft, maar Chase moet alles op alles zetten om de vrouw van zijn dromen niet te laten ontsnappen. Zal Chloe hem ook in haar armen durven sluiten?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bella Andre
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789460237850
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2013
Bestandsgrootte
1045916 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig