Onzichtbaar (e-Book)

Prijs € 6,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Paul Auster

EPUB met digitaal watermerk | April 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Austers vijftiende roman opent in New York, in de lente van 1967. Adam Walker is twintig jaar, en pas afgestudeerd aan Columbia University. Hij wil dichter worden. Op een feestje ontmoet hij de raadselachtige Fransman Rudolf Born en diens zwijgzame maar verleidelijke vriendin Margot. Voordat hij het weet is Adam verwikkeld in een perverse driehoeksverhouding die tot een plotse geweldsdaad leidt. Zijn leven neemt een totaal andere wending. Een faustiaanse nieuwe roman vol passie van een van de grootste hedendaagse Amerikaanse auteurs. Een adembenemende roman die ons van 1967 tot 2007 voert, van New York tot Parijs tot de Caraïben. Auster brengt het schaduwland tussen geheugen en waarheid in kaart, tussen schrijverschap en identiteit, in een verhaal vol woede, lust en een nietsontziende zoektocht naar rechtvaardigheid.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul Auster
Uitgever
De Bezige Bij Amsterdam
ISBN
9789023485964
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2015
Bestandsgrootte
962440 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
206

Beschrijving

Austers vijftiende roman opent in New York, in de lente van 1967. Adam Walker is twintig jaar, en pas afgestudeerd aan Columbia University. Hij wil dichter worden. Op een feestje ontmoet hij de raadselachtige Fransman Rudolf Born en diens zwijgzame maar verleidelijke vriendin Margot. Voordat hij het weet is Adam verwikkeld in een perverse driehoeksverhouding die tot een plotse geweldsdaad leidt. Zijn leven neemt een totaal andere wending.
Een faustiaanse nieuwe roman vol passie van een van de grootste hedendaagse Amerikaanse auteurs.
Een adembenemende roman die ons van 1967 tot 2007 voert, van New York tot Parijs tot de Caraïben. Auster brengt het schaduwland tussen geheugen en waarheid in kaart, tussen schrijverschap en identiteit, in een verhaal vol woede, lust en een nietsontziende zoektocht naar rechtvaardigheid.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul Auster
Uitgever
De Bezige Bij Amsterdam
ISBN
9789023485964
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2015
Bestandsgrootte
962440 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
206