Onverzameld werk (e-Book)

Prijs € 12,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

B.J. Novak

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Komiek en schrijver van de Amerikaanse editie van The Office B.J. Novak heeft een onnavolgbaar verteltalent. Subtiel en met een feilloos gevoel voor timing fileert hij de absurditeiten van het moderne leven in deze razendsnelle afwisseling van korte verhalen en komische sketches. In ‘Revanche’ lezen we hoe de haas in een diepe depressie raakt nadat de schildpad hem heeft verslagen. Hij zoekt en verliest zichzelf in eten, drank, religie, yoga en vrijwilligerswerk en concludeert dat er maar één manier is om eroverheen te komen: revanche. En in ‘De man die de kalender uitvond’besluit een middeleeuwer dat hij er genoeg van heeft om de dagen aan te duiden als ‘Dag na Bewolkte Dag’: hij maakt een kalender. Op de dag die hij 14 februari noemt krijgt hij ruzie met zijn vriendin. Geïnspireerd door schrijvers als Woody Allen en Joshua Ferris, schreef B.J. Novak een bundel grillige, ontroerende en geestige verhalen, elk met een frisse, onconventionele blik op de wereld om ons heen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
B.J. Novak
Uitgever
Agathon
ISBN
9789000335732
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2014
Bestandsgrootte
1444097 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Komiek en schrijver van de Amerikaanse editie van The Office B.J. Novak heeft een onnavolgbaar verteltalent. Subtiel en met een feilloos gevoel voor timing fileert hij de absurditeiten van het moderne leven in deze razendsnelle afwisseling van korte verhalen en komische sketches.

In ‘Revanche’ lezen we hoe de haas in een diepe depressie raakt nadat de schildpad hem heeft verslagen. Hij zoekt en verliest zichzelf in eten, drank, religie, yoga en vrijwilligerswerk en concludeert dat er maar één manier is om eroverheen te komen: revanche. En in ‘De man die de kalender uitvond’besluit een middeleeuwer dat hij er genoeg van heeft om de dagen aan te duiden als ‘Dag na Bewolkte Dag’: hij maakt een kalender. Op de dag die hij 14 februari noemt krijgt hij ruzie met zijn vriendin.

Geïnspireerd door schrijvers als Woody Allen en Joshua Ferris, schreef B.J. Novak een bundel grillige, ontroerende en geestige verhalen, elk met een frisse, onconventionele blik op de wereld om ons heen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
B.J. Novak
Uitgever
Agathon
ISBN
9789000335732
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2014
Bestandsgrootte
1444097 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240