Onverwacht zwanger van de playboy (e-Book)

Prijs € 4,49
Download direct dit e-Book

Dani Collins

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een high society-bruiloft? Dat is vragen om schandalen!Erfgename Vienna heeft geen andere keus dan haar liefdeloze huwelijk te verlaten. De scheiding wordt breed uitgemeten in de roddelpers. Op de vlucht voor de paparazzi verbergt ze zich in het afgelegen huis van haar broer, waar tot haar grote schrik nog iemand anders verblijft: de knappe playboy-miljardair Jasper Lindor…Algauw laaien er hevige gevoelens tussen hen op, waar ze tegen beter weten in aan toegeven. Maar dan wordt, na een hemelse nacht samen, hun schuilplaats ontdekt! Om een nieuw schandaal te voorkomen, doen ze alsof ze verloofd zijn. Als niet veel later blijkt dat Vienna zwanger is, ziet Jasper maar één oplossing: ze moeten trouwen. Het wordt een echte glamourbruiloft, maar Vienna heeft haar twijfels. Houdt Jasper wél echt van haar?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dani Collins
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402564648
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2023
Bestandsgrootte
658013 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
129

Beschrijving

Een high society-bruiloft? Dat is vragen om schandalen!

Erfgename Vienna heeft geen andere keus dan haar liefdeloze huwelijk te verlaten. De scheiding wordt breed uitgemeten in de roddelpers. Op de vlucht voor de paparazzi verbergt ze zich in het afgelegen huis van haar broer, waar tot haar grote schrik nog iemand anders verblijft: de knappe playboy-miljardair Jasper Lindor…

Algauw laaien er hevige gevoelens tussen hen op, waar ze tegen beter weten in aan toegeven. Maar dan wordt, na een hemelse nacht samen, hun schuilplaats ontdekt! Om een nieuw schandaal te voorkomen, doen ze alsof ze verloofd zijn. Als niet veel later blijkt dat Vienna zwanger is, ziet Jasper maar één oplossing: ze moeten trouwen. Het wordt een echte glamourbruiloft, maar Vienna heeft haar twijfels. Houdt Jasper wél echt van haar?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dani Collins
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402564648
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2023
Bestandsgrootte
658013 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
129