Onvergetelijke momenten (e-Book)

Een gelukkige vergissing / Zomerzon / Gabriels engel

€ 6,99
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Nora Roberts

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een feestelijke bundel ter gelegenheid van ons 45-jarig bestaan, met drie verhalen van een schrijver die haar loopbaan ooit bij Harlequin is begonnen: de onovertroffen Nora Roberts!In Een gelukkige vergissing plaatst Zoe nietsvermoedend een advertentie voor een huurder. Ze is niet op zoek naar avontuur en ook niet naar een vader voor haar zoontje - laat staan naar een minnaar. Waarom slaat haar verbeelding dan op hol zodra sexy Cooper zich als gegadigde meldt?Rebecca gooit, in Zomerzon, na het overlijden van de tante die haar heeft grootgebracht in een opwelling het roer om en reist naar Korfoe, het avontuur tegemoet. Al snel vindt ze dat inderdaad, wanneer ze de knappe Griekse Stephen ontmoet, maar dan heeft ze ook meteen een probleem. Hij houdt haar voor een wereldwijze vrouw - en dat is ze helemaal niet!Gabriels engel vertelt het verhaal van eenzaat Gabriel, die in zijn blokhut in de bergen tot zijn ergernis gezelschap krijgt van een hoogzwangere weduwe. Laura is op de vlucht voor haar machtige schoonouders, die met haar baby hun dynastie veilig willen stellen. Ze wil hoe dan ook voorkomen dat haar kindje haar straks wordt afgenomen. Wanneer ze door een storm een poosje bij Gabriel moet blijven, dient zich onverwacht een uitweg aan...

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nora Roberts
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402546354
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2020
Bestandsgrootte
646452 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
340

Beschrijving

Een feestelijke bundel ter gelegenheid van ons 45-jarig bestaan, met drie verhalen van een schrijver die haar loopbaan ooit bij Harlequin is begonnen: de onovertroffen Nora Roberts!
In Een gelukkige vergissing plaatst Zoe nietsvermoedend een advertentie voor een huurder. Ze is niet op zoek naar avontuur en ook niet naar een vader voor haar zoontje - laat staan naar een minnaar. Waarom slaat haar verbeelding dan op hol zodra sexy Cooper zich als gegadigde meldt?
Rebecca gooit, in Zomerzon, na het overlijden van de tante die haar heeft grootgebracht in een opwelling het roer om en reist naar Korfoe, het avontuur tegemoet. Al snel vindt ze dat inderdaad, wanneer ze de knappe Griekse Stephen ontmoet, maar dan heeft ze ook meteen een probleem. Hij houdt haar voor een wereldwijze vrouw - en dat is ze helemaal niet!
Gabriels engel vertelt het verhaal van eenzaat Gabriel, die in zijn blokhut in de bergen tot zijn ergernis gezelschap krijgt van een hoogzwangere weduwe. Laura is op de vlucht voor haar machtige schoonouders, die met haar baby hun dynastie veilig willen stellen. Ze wil hoe dan ook voorkomen dat haar kindje haar straks wordt afgenomen. Wanneer ze door een storm een poosje bij Gabriel moet blijven, dient zich onverwacht een uitweg aan...

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nora Roberts
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402546354
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2020
Bestandsgrootte
646452 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
340