Ontvoering! (e-Book)

de geruchtmakende kidnap van topindustrieel G.J. Heijn en 10 andere ontvoeringen

Prijs € 1,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

John van den Heuvel, Bert Huisjes

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De meest geruchtmakende kidnappings uit de Nederlandse misdaadhistorieEen ontvoering trekt altijd veel publiciteit. Vaak gaat het om Bekende Nederlanders, wat zorgt voor een overweldigende media-aandacht. Ook het psychologische steekspel dat na een kidnap losbarst tussen politie en daders spreekt velen tot de verbeelding.Ontvoering! vertelt over de geruchtmakende kidnapping van topindustrieel G.J. Heijn en van 10 andere bekende ontvoeringen uit de Nederlandse misdaadhistorie. Het onthult niet alleen de voorbereiding en ontvoering van Heijn, maar geeft ook een inkijkje in het bizarre brein van de ontvoerder: Ferdi Elsas.Aan de hand van uitvoerige reconstructies van onder andere de kidnap van Ahold-topman Gerrit Jan Heijn onthult dit boek geheime onderhandelingstactieken van rechercheteams, waarmee bijna iedere kidnap uiteindelijk wordt opgelost.Ontvoering! bevat talloze feiten over de ontvoeringen van onder meer Gerrit Jan Heijn, Maurits (Maup) Caransa, Freddy Heineken, Ab Doderer, Toos van der Valk, Claudia Melchers en Valérie Albada Jelgersma.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
John van den Heuvel, Bert Huisjes
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048828647
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2015
Bestandsgrootte
1729493 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
171

Beschrijving

De meest geruchtmakende kidnappings uit de Nederlandse misdaadhistorie

Een ontvoering trekt altijd veel publiciteit. Vaak gaat het om Bekende Nederlanders, wat zorgt voor een overweldigende media-aandacht. Ook het psychologische steekspel dat na een kidnap losbarst tussen politie en daders spreekt velen tot de verbeelding.

Ontvoering! vertelt over de geruchtmakende kidnapping van topindustrieel G.J. Heijn en van 10 andere bekende ontvoeringen uit de Nederlandse misdaadhistorie. Het onthult niet alleen de voorbereiding en ontvoering van Heijn, maar geeft ook een inkijkje in het bizarre brein van de ontvoerder: Ferdi Elsas.
Aan de hand van uitvoerige reconstructies van onder andere de kidnap van Ahold-topman Gerrit Jan Heijn onthult dit boek geheime onderhandelingstactieken van rechercheteams, waarmee bijna iedere kidnap uiteindelijk wordt opgelost.

Ontvoering! bevat talloze feiten over de ontvoeringen van onder meer Gerrit Jan Heijn, Maurits (Maup) Caransa, Freddy Heineken, Ab Doderer, Toos van der Valk, Claudia Melchers en Valérie Albada Jelgersma.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
John van den Heuvel, Bert Huisjes
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048828647
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2015
Bestandsgrootte
1729493 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
171