Ongekende overvloed

hoe een revolutie in nanotechnologie ons leven ingrijpend zal veranderen

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Eric Drexler

Paperback | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In 'Ongekende overvloed' vertelt K. Eric Drexler hoe nanotechnologie een plaats kreeg in de wetenschap en cultuur, en laat hij zien hoe onze wereld door de steeds snellere ontwikkeling in nanotechnologie hard op weg is om een heel ander aanzien te krijgen. Dankzij fabricage op basis van nanotechnologie, met atomaire bouwstenen die in overvloed aanwezig zijn, zullen we op termijn onbeperkt kunnen produceren en tegen veel lagere kosten. Van gezondheid tot voeding, van industrie tot klimaatverandering, de effecten van nanotechnologie zullen volgens Drexler overal voelbaar zijn. Door de radicaal andere productiewijze zullen schaarste, afval en energietekort worden uitgebannen en is ons toekomstbeeld een wereld van ongekende overvloed.K. Eric Drexler wordt als de vader van de nanotechnologie beschouwd. Zijn eerste boek 'Engines of Creation' groeide uit tot een standaardwerk en maakte hem over de hele wereld bekend. Drexler is internationaal een veelgevraagd spreker voor bedrijven, wetenschappers en politici.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Eric Drexler
Uitgever
Lias, Uitgeverij
ISBN
9789088030383
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

In 'Ongekende overvloed' vertelt K. Eric Drexler hoe nanotechnologie een plaats kreeg in de wetenschap en cultuur, en laat hij zien hoe onze wereld door de steeds snellere ontwikkeling in nanotechnologie hard op weg is om een heel ander aanzien te krijgen. Dankzij fabricage op basis van nanotechnologie, met atomaire bouwstenen die in overvloed aanwezig zijn, zullen we op termijn onbeperkt kunnen produceren en tegen veel lagere kosten. Van gezondheid tot voeding, van industrie tot klimaatverandering, de effecten van nanotechnologie zullen volgens Drexler overal voelbaar zijn. Door de radicaal andere productiewijze zullen schaarste, afval en energietekort worden uitgebannen en is ons toekomstbeeld een wereld van ongekende overvloed.

K. Eric Drexler wordt als de vader van de nanotechnologie beschouwd. Zijn eerste boek 'Engines of Creation' groeide uit tot een standaardwerk en maakte hem over de hele wereld bekend. Drexler is internationaal een veelgevraagd spreker voor bedrijven, wetenschappers en politici.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Eric Drexler
Uitgever
Lias, Uitgeverij
ISBN
9789088030383
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288