One click (e-Book)

de opkomst van Amazon

Prijs € 9,49

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Richard Brandt

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Amazons businessmodel is bedrieglijk eenvoudig: maak online winkelen zo eenvoudig en handig dat klanten niet twee keer zullen nadenken over hun aanschaf. Het kan bijna worden samengevat met de knop die op elke pagina staat: 'Koop nu met één klik'. Waarom is Amazon zo succesvol? Veel ervan komt door Jeff Bezos, de CEO en oprichter, wiens unieke combinatie van karaktereigenschappen en bedrijfsstrategieën Amazon naar de top van de online retailwereld heeft gedreven. Aan de hand van interviews met Amazon-medewerkers, concurrenten en observanten, schetst One click Bezos' transformatie van computernerd tot wereldveranderende ondernemer. Dit boek onthult hoe hij zijn beslissingen neemt en wat zijn verdere plannen met Amazon zijn. Het verhaal van Amazons voortdurende evolutie is een case-study van hoe je een gehele Industrie opnieuw uitvindt, en een die iedereen in het hedendaagse bedrijfsleven negeert, met alle gevolgen van dien.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Richard Brandt
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044968569
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2012
Bestandsgrootte
1152717 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Amazons businessmodel is bedrieglijk eenvoudig: maak online winkelen zo eenvoudig en handig dat klanten niet twee keer zullen nadenken over hun aanschaf. Het kan bijna worden samengevat met de knop die op elke pagina staat: 'Koop nu met één klik'.

Waarom is Amazon zo succesvol? Veel ervan komt door Jeff Bezos, de CEO en oprichter, wiens unieke combinatie van karaktereigenschappen en bedrijfsstrategieën Amazon naar de top van de online retailwereld heeft gedreven.

Aan de hand van interviews met Amazon-medewerkers, concurrenten en observanten, schetst One click Bezos' transformatie van computernerd tot wereldveranderende ondernemer. Dit boek onthult hoe hij zijn beslissingen neemt en wat zijn verdere plannen met Amazon zijn.

Het verhaal van Amazons voortdurende evolutie is een case-study van hoe je een gehele Industrie opnieuw uitvindt, en een die iedereen in het hedendaagse bedrijfsleven negeert, met alle gevolgen van dien.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Richard Brandt
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044968569
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2012
Bestandsgrootte
1152717 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256