Onder schot (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book

John Sandford

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zes maanden geleden loste Lucas Davenport zijn eerste zaak op als troubleshooter voor de staat Minnesota. En dat was op zich al vreemd genoeg. Maar dat was voor het lijk van Vladimir Oleshev werd aangetroffen aan de oever van het Lake Superior. In het hoofd en hart van de Rus zitten drie kogelgaten. Niemand weet waarom hij werd vermoord, maar iedereen -- de lokale politie, de FBI en de Russen zelf -- heeft er wel een theorie over. En wanneer duidelijk wordt dat de dode invloedrijke contacten had bij de overheid, realiseert Davenport zich dat er echt stront aan de knikker is. Een Russische agente wordt ingevlogen vanuit Moskou, Davenport wordt ingevlogen vanuit Minneapolis en hordes politie, veiligheidsdiensten en pers zwermen rond de plaats delict. Midden in deze chaos wordt er opnieuw een moord gepleegd, nu op een onschuldige dakloze. Wat verbergt de Russische agente voor Davenport en hoe kan het dat de kogels waarmee de man werd neergeschoten vijftig jaar oud zijn? Om antwoorden te krijgen moet Davenport een spoor volgen dat hem terugleidt naar een andere plaats en een andere tijd, en waarbij hij de schimmen die hij daar ontdekt van zich af moet vechten -- schimmen die zeer echt en zeer dodelijk blijken te zijn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
John Sandford
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044972924
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2014
Bestandsgrootte
4924956 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
325

Beschrijving

Zes maanden geleden loste Lucas Davenport zijn eerste zaak op als troubleshooter voor de staat Minnesota. En dat was op zich al vreemd genoeg. Maar dat was voor het lijk van Vladimir Oleshev werd aangetroffen aan de oever van het Lake Superior. In het hoofd en hart van de Rus zitten drie kogelgaten. Niemand weet waarom hij werd vermoord, maar iedereen -- de lokale politie, de FBI en de Russen zelf -- heeft er wel een theorie over. En wanneer duidelijk wordt dat de dode invloedrijke contacten had bij de overheid, realiseert Davenport zich dat er echt stront aan de knikker is.
Een Russische agente wordt ingevlogen vanuit Moskou, Davenport wordt ingevlogen vanuit Minneapolis en hordes politie, veiligheidsdiensten en pers zwermen rond de plaats delict. Midden in deze chaos wordt er opnieuw een moord gepleegd, nu op een onschuldige dakloze.
Wat verbergt de Russische agente voor Davenport en hoe kan het dat de kogels waarmee de man werd neergeschoten vijftig jaar oud zijn? Om antwoorden te krijgen moet Davenport een spoor volgen dat hem terugleidt naar een andere plaats en een andere tijd, en waarbij hij de schimmen die hij daar ontdekt van zich af moet vechten -- schimmen die zeer echt en zeer dodelijk blijken te zijn.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
John Sandford
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044972924
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2014
Bestandsgrootte
4924956 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
325