Onder de motorkap van het schrijverschap (e-Book)

het geheim van de schrijver & De blokkade

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Renate Dorrestein

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Onder de motorkap van het schrijverschap zijn de veelgeprezen boeken gebundeld die Renate Dorrestein wijdde aan het lezen, het schrijven en haar writer's block: Het geheim van de schrijver en De blokkade. Samen vormen ze een aansprekende handleiding voor lezers, een literaire autobiografie, een nuttig handboek voor beginnende romanciers en een troostend woord voor schrijvers die kampen met een creatieve blokkade. 'De werkelijke hoofdpersoon van dit boek,' aldus Dorrestein, 'is "het verhaal", ofwel het verzinsel dat op betoverende wijze werkelijkheid wordt zodra het goed op papier komt.'Onder de motorkap van het schrijverschap gaat niet alleen over de lange weg die moet worden afgelegd voor dat doel bereikt is, maar ook over de schoonheid van een reis met onbekende bestemming.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Renate Dorrestein
Uitgever
Querido
ISBN
9789021406381
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2017
Bestandsgrootte
1454794 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
345

Beschrijving

In Onder de motorkap van het schrijverschap zijn de veelgeprezen boeken gebundeld die Renate Dorrestein wijdde aan het lezen, het schrijven en haar writer's block: Het geheim van de schrijver en De blokkade. Samen vormen ze een aansprekende handleiding voor lezers, een literaire autobiografie, een nuttig handboek voor beginnende romanciers en een troostend woord voor schrijvers die kampen met een creatieve blokkade. 'De werkelijke hoofdpersoon van dit boek,' aldus Dorrestein, 'is "het verhaal", ofwel het verzinsel dat op betoverende wijze werkelijkheid wordt zodra het goed op papier komt.'
Onder de motorkap van het schrijverschap gaat niet alleen over de lange weg die moet worden afgelegd voor dat doel bereikt is, maar ook over de schoonheid van een reis met onbekende bestemming.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Renate Dorrestein
Uitgever
Querido
ISBN
9789021406381
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2017
Bestandsgrootte
1454794 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
345