Onder de Italiaanse zon (e-Book)

€ 1,99
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Lizette van Geene

EPUB met digitaal watermerk | September 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

WINNAAR BOUQUET SCHRIJFWEDSTRIJD 2020De winnaars van de Bouquet Schrijfwedstrijd nemen ons mee naar prachtige locaties vol overweldigende vergezichten en intieme doorkijkjes. Naar landen waar je op elke straathoek de kans loopt straalverliefd te worden op een mysterieuze, adembenemend knappe voorbijganger die je betovert met zijn zinderende blik.Puck gelooft haar oren niet als de notaris het testament voorleest. Ze heeft de wijngaarden van haar tante geërfd! Halsoverkop reist ze af naar het dorpje Peccioli, vast van plan om het landgoed La Fortuna te verkopen en zo spoedig mogelijk terug te keren naar haar baan bij een prestigieus tijdschrift.In Italië raakt ze betoverd door het leven op het platteland. Bovendien komen er allerlei mooie herinneringen boven uit de tijd die ze hier als kind bij haar tante doorbracht. Het valt haar opeens zwaar afstand te doen van het statige huis en de omliggende landerijen. Daarbij heeft ze haar jeugdvriend, Daunte Cambiaso, weer ontmoet. De buurjongen van destijds is nu een succesvol zakenman. Puck voelt zich sterk tot Daunte aangetrokken, maar het is duidelijk dat hij niet bepaald blij is met haar aanwezigheid. En dan ontdekt ze ook nog dat hij zo zijn eigen plannen heeft met La Fortuna...Lees dit sprankelende debuut en beleef de romantiek!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lizette van Geene
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402549454
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2020
Bestandsgrootte
329572 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
73

Beschrijving

WINNAAR BOUQUET SCHRIJFWEDSTRIJD 2020

De winnaars van de Bouquet Schrijfwedstrijd nemen ons mee naar prachtige locaties vol overweldigende vergezichten en intieme doorkijkjes. Naar landen waar je op elke straathoek de kans loopt straalverliefd te worden op een mysterieuze, adembenemend knappe voorbijganger die je betovert met zijn zinderende blik.

Puck gelooft haar oren niet als de notaris het testament voorleest. Ze heeft de wijngaarden van haar tante geërfd! Halsoverkop reist ze af naar het dorpje Peccioli, vast van plan om het landgoed La Fortuna te verkopen en zo spoedig mogelijk terug te keren naar haar baan bij een prestigieus tijdschrift.

In Italië raakt ze betoverd door het leven op het platteland. Bovendien komen er allerlei mooie herinneringen boven uit de tijd die ze hier als kind bij haar tante doorbracht. Het valt haar opeens zwaar afstand te doen van het statige huis en de omliggende landerijen. Daarbij heeft ze haar jeugdvriend, Daunte Cambiaso, weer ontmoet. De buurjongen van destijds is nu een succesvol zakenman. Puck voelt zich sterk tot Daunte aangetrokken, maar het is duidelijk dat hij niet bepaald blij is met haar aanwezigheid. En dan ontdekt ze ook nog dat hij zo zijn eigen plannen heeft met La Fortuna...

Lees dit sprankelende debuut en beleef de romantiek!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lizette van Geene
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402549454
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2020
Bestandsgrootte
329572 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
73