Olivia Fane | Uit liefde voor Josiah

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Olivia Fane

Paperback | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Eve belandt op jonge leeftijd in een psychiatrische inrichting, waar ze eigenlijk niet thuishoort. Ze is slim en te eigenzinnig. Dan verrast ze haar omgeving door met een medepatiënt, Gibson Nelson, te trouwen. Van deze zwijgzame, oudere tuinman is ze zwanger. De kleine blonde Josiah wordt geboren. Niemand gelooft dat dat goed kan gaan: een kind bij twee voormalige patiënten. Het sociale netwerk laat hen niet met rust en juist daardoor loopt de situatie uiteindelijk uit de hand. Gibson gaat terug naar de inrichting, Eve verdwijnt spoorloos en Josiah staat er, acht jaar oud, alleen voor.Uit liefde voor Josiah tekent op intelligente en levendige wijze het leven van drie ongewone mensen. Zonder openlijk kritiek te uiten op het maatschappelijk werk laat Fane zien dat ‘houden van’ vele vormen kent die nogal gevoelig kunnen liggen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Olivia Fane
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046811955
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Eve belandt op jonge leeftijd in een psychiatrische inrichting, waar ze eigenlijk niet thuishoort. Ze is slim en te eigenzinnig. Dan verrast ze haar omgeving door met een medepatiënt, Gibson Nelson, te trouwen. Van deze zwijgzame, oudere tuinman is ze zwanger. De kleine blonde Josiah wordt geboren. Niemand gelooft dat dat goed kan gaan: een kind bij twee voormalige patiënten. Het sociale netwerk laat hen niet met rust en juist daardoor loopt de situatie uiteindelijk uit de hand. Gibson gaat terug naar de inrichting, Eve verdwijnt spoorloos en Josiah staat er, acht jaar oud, alleen voor.

Uit liefde voor Josiah tekent op intelligente en levendige wijze het leven van drie ongewone mensen. Zonder openlijk kritiek te uiten op het maatschappelijk werk laat Fane zien dat ‘houden van’ vele vormen kent die nogal gevoelig kunnen liggen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Olivia Fane
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046811955
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig