Ogenblauw

Prijs € 12,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Roos Verlinden

Paperback | April 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Tessel Smit, die al jong weduwe was, leidt thans het secretariaat van een internistenmaatschap. Haar zoon en dochter wonen inmiddels op zichzelf. Ze merkt sterker dan ooit dat ze nu zichzelf kan zijn, maar ze wordt zich tevens bewust van het masker dat ze lange tijd droeg en van de belemmeringen die haar deftige schoonfamilie voor haar opwierpen. Als zij besluit een training te volgen over ‘verandering’ leidt dit tot ingrijpende gevolgen...Dit boek verschijnt in een nieuwe reeks Nederlandse romans, bestemd voor zelfbewuste vrouwen die graag literatuur lezen, maar even graag wegdromen bij ontspannende verhalen waarin ze zichzelf kunnen herkennen.ROOS VERLINDEN OGENBLAUWRoos Verlinden versterkt met dit boek - alweer haar negende roman - eens te meer haar reputatie als schrijfster van eigentijdse liefdesromans.Ze was werkzaam als fysiotherapeute en als freelance vertaler / redacteur van (para) medische literatuur voor wetenschappelijke uitgeverijen.Ze is een echt buitenmens, doet aan yoga en geniet van het lezen van proza an po e. Bovenal echter wordt ze ge rigeerd door mensen: hun verhalen, psychologie, gedrag en relaties.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Roos Verlinden
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025740917
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
205

Beschrijving

Tessel Smit, die al jong weduwe was, leidt thans het secretariaat van een internistenmaatschap. Haar zoon en dochter wonen inmiddels op zichzelf. Ze merkt sterker dan ooit dat ze nu zichzelf kan zijn, maar ze wordt zich tevens bewust van het masker dat ze lange tijd droeg en van de belemmeringen die haar deftige schoonfamilie voor haar opwierpen. Als zij besluit een training te volgen over ‘verandering’ leidt dit tot ingrijpende gevolgen...
Dit boek verschijnt in een nieuwe reeks Nederlandse romans, bestemd voor zelfbewuste vrouwen die graag literatuur lezen, maar even graag wegdromen bij ontspannende verhalen waarin ze zichzelf kunnen herkennen.
ROOS VERLINDEN OGENBLAUW
Roos Verlinden versterkt met dit boek - alweer haar negende roman - eens te meer haar reputatie als schrijfster van eigentijdse liefdesromans.
Ze was werkzaam als fysiotherapeute en als freelance vertaler / redacteur van (para) medische literatuur voor wetenschappelijke uitgeverijen.
Ze is een echt buitenmens, doet aan yoga en geniet van het lezen van proza an po e. Bovenal echter wordt ze ge rigeerd door mensen: hun verhalen, psychologie, gedrag en relaties.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Roos Verlinden
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025740917
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
205